Mesec pred izidom je Hogwarts Legacy najbolj prodajana igra Steama

Harry Potter in Bradavičarka sta te dni res že stara, saj je od zadnjega filma preteklo že 12 let, od tiste prve knjige pa že cela večnost. Vendar pa je Harry Potter izročilo še danes tako popularno kot njega dni, saj v trgovinah še vedno gledamo v razne skodelice in majice z Bradavičarko, navdušenje pa se je preselilo tudi med igre. To dobro dokazuje prihajajoča igra Hogwarts Legacy, ki je trenutno najbolje prodajana igra na Steamu.

Hogwarts Legacy

Že dolgo nismo na prvem mestu Steamove lestvice prodaje gledali naslova, ki v bistvu še ni izšel in trenutno se v bistvu prodajajo samo prednaročila. To je za ta naslov velik dosežek, saj založnik Warner Bros. sploh še ni začel tiste svoje prave prodajne akcije, saj je zadeva od izida oddaljena še dober mesec in bo za igranje na voljo šele 10. februarja.

Vendar pa je igralcem za takšne zadeve očitno vseeno. Za prodajo so bili očitno dovolj že vzdušni igralni napovedniki, ki prikažejo ustvarjanje lastnega čarodeja, ki ga boste nato lahko popeljali skozi učne lekcije na Bradavičarki, igra pa nam bo prav tako omogočala prosto raziskovanje šole in bližnje okolice, grafična podoba pa že zdaj navdušuje.

Prodaja gre za med in to kljub nedavnemu spletnemu kreganju glede podpore tega naslova in pisateljice J.K. Rowling, ki sicer pri stvaritvi tega naslova ni sodelovala, vseeno pa bodo denarci od prodaje romali tudi na njen račun. Zaradi njenih kontroverznih izjav glede skupnosti LGBTQ je veliko ljudi pozvalo k bojkotu igre, a zdi se, da so ti pozivi naleteli na gluha ušesa.

Hogwarts Legacy na Steamu izide 10. februarja in to celo po stari ceni 60 €. Na voljo je tudi dražja inačica Deluxe Edition, pri tej verziji pa dobite nekaj priboljškov in možnost zgodnjega igranja, saj se bo lastnikom te inačice igra odklenila že 7. februarja. Najbolj zagreti oboževalci so bodo omislilo igro na konzolah PlayStation 5, a tam že osnovna verzija stane 75 €, medtem ko je Deluxe 85 € – v zameno za te dražje cene pa boste prejeli ekskluzivno vsebino, ki vključuje posebno trgovino Hunted Hogsmeade Shop in dodatno temnico.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime