Gaming POP-UP se ta vikend seli na Informativo

Informativa je eden najbolj pomembnih dogodkov v Sloveniji, ki se bo letos odvil že štirinajstič in je hudo pomemben dejavnik pri oblikovanju bodoče kariere mladih. Gre za vseslovenski predinformativni dan, ki v bistvu poteka dva dni, takrat pa se na enem mestu predstavijo vsi izobraževalni programi, ki so na voljo pri nas, ti pa zaobsegajo praktično vse – od izbora srednje šole do podiplomskih programov in jezikovnih tečajev. Hkrati se na tem dogodku predstavijo tudi razne podjetja, ki bodo mnogokomu predstavljala prvo zaposlitev, kar je še en ključen vidik pri zgodnjem oblikovanju karierne poti.

Letos bomo prvič na dogodku prisotni tudi mi in sicer preko našega programa Gaming POP-UP, ki smo ga do sedaj organizirali v večjih nakupovalnih središčih, zdaj pa se bomo preselili na sredino vseh teh ponudnikov izobraževanja in preko naše stojnice bomo obiskovalcem privoščili nekaj prepotrebnega oddiha od vseh nabranih informacij.

Tokratni Gaming POP-UP bo malce drugačen od tistega, ki smo ga nazadnje organizirali v Supernovi Rudnik. Sicer bomo še vedno na prizorišče zvlekli cel kup PC igričarske robe in igre tipa Fortnite bodo na voljo vsakemu, ki se bo usedel za našo postajo. Vas pa tokrat ne bo zabaval noben vplivnež, saj tematsko takšna zadeva ravno ni primerna, vendar pa to nikakor ne pomeni, da bo zaradi tega kdo kaj prikrajšan.

Poskrbljeno bo denimo za vse tiste, ki se radi preizkusite v virtualnem dirkanju in tule bo izkušnja zopet na visoki stopnji, saj se boste lahko zabavali na naprednih simulatorjih UVI Racing, za dodatno imerzijo pa bodo poskrbela še VR očala.

VR zabavo boste našli tudi drugje, saj bo pri naši stojnici svoje izdelke predstavilo tudi podjetje Lenovo, na drugem koncu pa se boste lahko še pozabavali v produktih podjetja Logitech.

In kdo ve, morda vas kje pričaka še kako presenečenje v obliki konzole PlayStation 5, ki bo preko virtualnega nogometa znotraj igre FIFA 23 naenkrat za enim televizorjem pozabavala dva igralca.

Informativa se bo letos odvila 20. in 21. januarja, kar pride na petek in soboto, mesto dogajanja pa bo Gospodarsko razstavišče v Ljubljani. Vstop je seveda popolnoma brezplačen, čas prireditve pa se bo odvil med 9.00 in 18.00. Več informacij o dogodku lahko najdete na uradni strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime