Cyberpunk 2077: Phantom Liberty bo največji dodatek v zgodovini CDPR-ja

Pošteno smo že zakorakali v leto 2023, ki obljublja veliko AAA naslovov, med njimi pa najdemo tudi dodatke za že obstoječe igre. Oboževalci CDPR-jevega univerzuma Cyberpunk 2077 bodo po dobesedno letih popravkov letos končno dobili tudi nekaj sveže igralne vsebine, ta pa bo izšla pod naslovov Phantom Liberty.

Gre za povsem novo zgodbo, ki se bo dogajala na delu mesta Night City, ki ga prej še nismo mogli obiskati. Še vedno bomo zastopali vlogo V-ja, le da se bo ta tokrat moral spopasti z zapletom, ki se ga ne bi sramoval kakšen dober vohunski triler, zaplet zgodbe pa zaenkrat ostaja zavit v skrivnost. Razvijalec CD Projekt RED je med igralce podelil vest, da se v avanturo zopet vrača Johnny Silverhand, ki ga bo zopet odigral Keanu Reeves, tokrat pa se mu bo pridružil tudi igralec Idris Elba v vlogi FIA agenta Solomona Reeda. Slavnih imen tu še ni konec, saj bomo v dodatku poslušali tudi glas Sashe Grey, ki je bila nekdaj pornozvezdnica, zdaj pa ima lepo kariero na Twitchu, v Phantom Liberty pa bo odigrala vlogo radijske DJ-jke Ash.

CDPR se je nedavno razgovoril za poljsko spletno stran Parkiet, v njej pa je Marek Bugdoł povedal, da bo Phantom Liberty njihova največja in najdražja razširitev do sedaj. K temu je še dodal, da so zaenkrat zadovoljni glede poteka razvoja, žal pa še vedno ni mogel podati kakšnega točnega datuma izida.

Da bo tole največji dodatek v zgodovini njihovih iger je kar pogumna izjava. CDPR je imel do sedaj pod prsti samo eno igro, ki je dejansko prejela dodatke in to je bil The Witcher 3: Wild Hunt. A ta je prejela dve pošteni razširitvi Hearts of Stone ter Blood and Wine. Še posebej slednji dodatek je bil resnično obsežen, saj je vpeljal povsem novo pokrajino, ki je imela svojo glavno zgodbo in stranske naloge, to pa je zahtevalo mnogo ur igranja. Seveda pa ni vse v velikosti, ampak tudi kvaliteti, zato res upamo, da vse skupaj niso samo prazne samohvale, ampak da bomo letos resnično dobili izdelek, ki bo popravil sloves originalne igre in nas pripravil na prihajajoče nadaljevanje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime