Justin Roiland zapustil serijo Rick and Morty ter razvijalca Squanch Games

Justin Roiland, ki je leta nazaj, skupaj z Danom Harmonom spočel serijo Rick and Morty in preko nje postal eno najbolj prepoznavnih imen Hollywoodske industrije, se ločuje od svojega umotvora. Televizijska mreža Adult Swim je namreč na Twitterju zapisala, da z njim zaključuje partnerstvo, a da se delo na 7. sezoni serije nadaljuje.

To je za Rick and Morty hud udarec, saj Justin ni bil samo pisec vseh novih avantur, ampak je tudi posodil glas obema glavnima junakoma. Adult Swim bo tako moral najti zamenjavo oziroma prepričljivega imitatorja, kar pa je bilo že posneto z Justinom pa bo treba posneti na novo. Po novem bodo vajeti serije pripadale izključno Danu Harmonu, kar bo zagotovo vplivalo na obliko nove sezone in tudi na sam humor, ki mu bomo bili notri priča.

Roiland je zapustil tudi svoj igričarski studio Squanch Games, ki je nazadnje izdal dokaj dobro sprejeti naslov High On Life. Glede na Twitter izjavo, naj bi Roiland studio zapustil prostovoljno, razvijalec pa bo še naprej delal na novih igrah, hkrati pa namerava še naprej podpirati High On Life.

Roiland teh zadev ni naredil kar tako, brez razloga. V začetku meseca se je namreč pojavil na sodišču, brani pa se pred hudimi obtožbami glede fizičnega napada na preteklo anonimno partnerko. Podrobnosti primera še niso znane, a incident naj bi se zgodil že leta 2020, šele zdaj pa je zadeva pricurljala v javnost, zaradi česar se je internet spravil v podrobno raziskovanje Roilandove zgodovine.

In izbrskano je bilo marsikaj. Na Twitterju so se pojavili primeri žensk, ki naj bi bile podvržene Justinovem “groomingu”, še bolj bizaren pa je njegov nastop na podcastu, kjer poskuša stopiti v bran nekaterim pedofilom, ki so bili ujeti na kamere oddaje To Catch a Predator.

Zaradi vsega zgoraj naštetega potem niti ni čudno, da trenutno vsi želijo pretrgati vezi z Justinom in res dvomimo, da se bo še kdaj lahko vrnil v Hollywood, saj je škoda njegovega slovesa že zdaj prevelika, pa čeprav bo morda na sodišču spoznan za nedolžnega.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime