Od nas se je poslovila Annie Wersching – Tess iz igre The Last of Us

Annie Wersching je bila ena tistih igralk, ki ni bila nikoli znana po vodilnih vlogah, a se je izjemno izkazala v stranskih vlogah in preko njih je obogatila marsikakšen projekt, ki so se ga lotile njene roke. V televizijskem svetu se je spomnimo po vlogi Renee Walker iz serije 24, nastopila pa je tudi v Timeless, Bosch in The Rookie. Njen zadnji projekt je bila serija Star Trek: Picard, kjer je nastopala, kljub temu, da je bila pošteno bolna.

Annie je namreč leta 2020 dobila diagnozo raka, a te novice ni razglašala, saj je bila zasebni človek, zato je tudi svojo diagnozo in borbo z rakom zadržala bolj zase. Žal je ta boj po pogumnih treh letih včeraj izgubila in njen publicist je za spletno stran Deadline potrdil novico o njeni smrti. Za sabo je pustila moža in tri otroke, za njihovo podporo pa je bila zagnana kampanja GoFundMe, ki je do sedaj nabrala že več kot 136.000 dolarjev.

Igralka je bila znana tudi v igričarskem svetu, saj je v igri The Last of Us odigrala vlogo Tess in njenega nastopa se dobro spomnijo vsi, ki so The Last of Us zagnali leta 2013, ko je izšel original ali pa iz nedavno izdane predelave Part 1. Njen dialog med njo in Joelom mi je leta nazaj dal vedeti, da nam bo razvijalec Naughty Dog predstavil hudo odraslo zgodbo, ki ni šparala na talentiranih glasovnih igralcih.

Annie je bila zagotovo vesela, da se je njen talent iz iger nato preselil tudi v HBO-jevo uspešnico, ki je nedavno potrdila svojo 2. sezono. Sicer Annie v seriji ni nastopila, saj je vlogo Tess prevzela Anna Torv, verjetno pa bi ji Neil Druckman, ustvarjalec franšize The Last of Us, ki pomembno vlogo igra tudi pri ustvarjanju serije, ponudil kakšno manjšo stransko vlogo, ugibamo pa, da je bila za kaj takšnega preprosto preveč bolna.

Neil je na Twitterju izkazal ogromno žalost zaradi izgube svoje prijateljice, enako obžalovanje je pokazal tudi Troy Baker, ki je v igrah uglasil Joela. Troy je zapisal lepo misel, da Annie živi naprej ne samo v Tess, ampak tudi v vseh ostalih vlogah, ki jih je v svoji bogati karieri pripeljala do življenja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime