Sony za ponedeljek pripravlja nekaj iz sveta God of War

Sony je trenutno sredi bučne kampanje za konzolo PlayStation 5, ki je po dveh letih od izida praktično izšla ponovno. Zaloge so namreč končno dohitele povpraševanje, tako da lahko ta hip skočite v kakšno spletno štacuno v Sloveniji in tam najdete PS5, ki ima dejansko normalno ceno in vam zanj ne bo treba odšteti rezervne ledvice.

Oglaševalska kampanja nosi naslov “Live from PS5” in je na družabnih omrežjih spočela kar nekaj zanimivih videov – eden izmed njih nam je denimo namignil, da znamo dobiti tudi nadaljevanje franšize Uncharted, le da bo morda na njej delal nek drug razvijalec, ki ne izhaja iz vrst Naughty Doga.

Kampanja pa je ogromno truda vložila v promocijo franšize God of War in to v resničnem življenju. V mestih London, Delhiju in Kuvajtu sta se pojavili dve ogromni sekiri in eno titansko kladivo, ki so za postavitev zahtevali kar nekaj proračuna. Nedavno pa je Instagram račun PlayStation Canada objavil video, ki namiguje na večno zimo Fimbulwinter, ki bo prispela na veliko igro, napoved tega vremena pa cilja na 12. februar, ki se bo pripetil že to nedeljo oziroma za Slovenijo bo takrat že ponedeljek.

“Velika igra” je lahko samo ena: ameriški SuperBowl, eden najbolj pomembnih in popularnih športnih dogodkov znotraj ZDA, ki je slaven tudi zaradi svojih enormnih stroškov glede oglasnih videov. Sony bo očitno tam predvajal nek oglas, ki se bo tikal franšize God of War, a nikomur ni jasno, česa bi se reklama lahko tikala.

God of War Ragnarok je namreč star samo nekaj mesecev, tako da o kakšnem novem naslovu znotraj te franšize verjetno še dolgo ne bomo slišali. Razvijalec Santa Monica Studios je tudi že napovedal, da za Ragnarok ne nameravajo izdati nobenega novega DLC-ja, so pa napovedali dodatne posodobitve kot sta fotografski način in možnost igranja New Game+, a spet dvomimo, da bi Sony plačal tako velike količine denarja za oglas, ki bi se tikal samo teh novosti.

Kaj torej še preostane? Tu je še televizijska serija za Amazon Prime, a ta je še daleč od tega, da bi ven izdajala kakšne napovednike. Morda je nekdo skrivoma delal na VR igri, kjer bi nadzorovali Atreusa in preko novih očal PS VR2 preko loka streljali sovrage? Mogoče, a kdo bi bil razvijalec česa takšnega in zakaj potem Sony ni te igre napovedal že prej?

Veliko vprašanj, bolj malo odgovorov. Vse skupaj zna biti samo nadaljevanje marketinške kampanje za nadaljnjo prodajo konzol in za te frišne naloge morda ne vedo še vsi Američani in z enim takšnim oglasom bi lahko polovili veliko rib naenkrat.

Skrivnosti bodo bržkone razkrite v ponedeljek, ko se bosta ob 00:30 na igrišču udarili ekipi Philadelphia Eagles in Kansas City Chiefs.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime