Ted Lasso z novim dražilnikom napovedal datum izida 3. sezone

Po dolgem zamiku se Applova serija Ted Lasso, ki je gledalce naravnost očarala s svojo pozitivnostjo in dobrim izborom igralcev, vendarle vrača. Apple sicer za 3. sezono še vedno ni izdal kakšnega res obsežnega napovednika, saj smo dobili do sedaj samo eno sliko, nedavno pa nas je pričakal še dražilnik in čeprav slednji ni navrgel nobenih podrobnosti glede zgodbe, smo na koncu dobili vsaj datum izida.

3. sezona serije vsekakor ne bo dolgočasna, saj bo morala odgovoriti na marsikakšno vprašanje. Nogometna ekipa AFC Richmond je namreč končno napredovala do Premier lige, kjer jih čakajo še večji izzivi, z njimi pa se bodo nogometaši spopadli v malce drugačni postavi. Trenersko ekipo je zapustil Nate, ki se je pridružil ekipi West Ham United, ta pa spada pod lastništvo Ruperta – bivšega moža Rebecce, ki je trenutna lastnica Richmonda.

To bo zagotovo tisti glavna štorijalna nit, ki pa jo bodo podpirale še zgodbe stranskih likov. Bivši nogometaš Roy Kent bo zdaj moral nadomestiti manjkajoče mesto v trenerski ekipi Richmonda, njegovo dekle Keeley pa bo naletela na svoje osebne izzive, saj je začela kazati naklonjenost svojemu bivšemu izvoljencu Jamieju. To so samo tisti zapleti, ki jih lahko predvidimo zdaj, medtem ko so pisci v scenarij zagotovo porinili še kakšen zasuk znotraj zgodbe.

Ted Lasso se vrača 15. marca, 3. sezona pa bo s sabo prinesla 12 epizod, ki bodo izhajale tedensko, vse skupaj pa bo moč spremljati samo preko pretočnega servisa Apple TV+.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime