Poljska streamerka med prenosom v živo povozila psa

Poljska streamerka Sidneuke je nekaj dni nazaj prišla do svetovne slave, a verjetno ne način, ki si ga je predstavljala niti v najhujših nočnih morah. Streamerka, ki je na Twitchu nabrala okoli 7.000 sledilcev, se je 17. februarja peljala v avtu in medtem, ko je gledala pogovorno okno na svojem telefonu, nenadoma povozila psa.

Posnetek incidenta je brž postal viralen in priporočamo vam, da si ga ne ogledate. Sicer video ne pokaže kakšne krvi, ampak cviljenje ubogega psa traja skoraj eno minuto in je lahko presneto travmatično. Kaj se je s štirinožcem zgodilo ni znano, informacij pa ni podelila niti Sidneuke, ki se je nato usedla v avto in preprosto odpeljala stran.

Kar je še posebej moteče pri temu posnetku je dejstvo, da je streamerka nekaj sekund pred usodnim incidentom opazila, da se okoli nahaja nenavadno veliko število psov, a kljub temu si preprosto ni mogla pomagati, da ne bi gledala v telefon. Brskanje po telefonu med vožnjo je v Poljski seveda zakonsko prepovedano, krši pa tudi zakonik Twitcha. Ravno zaradi njega je verjetno bila Sidneuke tudi odstranjena iz platforme, ob obisku njenega kanala pa še ni jasno, ali je tole začasna prepoved ali pa je njena kariera na Twitchu za vedno zaključena.

Oddajanje v živo med vožnjo je praksa, ki ni omejena samo na Twitch in YouTube. Redno se je poslužujejo tudi vplivneži, pri čemer Slovenija ni izvzeta. Čeprav nekateri infulencerji takšno vožnjo zagovarjajo, saj naj ne bi vplivala na njihovo varnost, so to bedarije, saj med takšno vožnjo enostavno nisi dovolj pozoren na cesto, pogovorno okno sledilcev pa ti hitro vzame tistih nekaj kritičnih sekund pozornosti, ki lahko za vedno spremenijo življenje streamerja, kakšne izpuščene živali ali pa se nemara celo zgodi nalet na drugo vozilo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime