Še en mesec nas loči od odprte bete za Diablo 4

Čas hitro mineva. Zdi se nam, da smo samo nekaj mesecev nazaj gledali v prvi napovednik za igro Diablo 4, ki je sicer navdušil, a se je zdel izdan samo zato, da bi razvijalec Blizzard malce pomiril svoje največje navijače, ki so v srcu še vedno nosili zamero zaradi najave mobilnega Hudičevca.

Vendar pa se je ta prvi napovednik zgodil skoraj 4 leta nazaj, kodiranje igre pa se šele zdaj približuje h koncu, razvoj pa je napredoval do te mere, da bomo lahko naslov končno preizkusili tudi sami. Blizzard je namreč najavil datume beta testiranja, ki prihajajo že čez pičel mesec.

Najprej bodo priložnost dobili vsi tisti, ki so igro že ali jo še bodo prednaročili. Ti podporniki se bodo v igranju lahko preizkusili med 17. in 19. marcem, medtem ko se bo 24. in 26. marca pripetila odprta beta, do katere bodo lahko dostopali čisto vsi, istočasno pa bo na voljo na PC-ju ter na konzolah PlayStation 4 in 5 ter Xbox One in Series S/X.

Beta bo dokaj obsežna, saj boste lahko v njej preigrali uvod v igro in celotno 1. poglavje, pri svojem klanju demonov pa boste omejeni na stopnjo 25. Sledili boste lahko glavni štorijalni niti in hkrati opravili vse stranske naloge, prednaročniki pa boste lahko ves storjeni napredek v zgodnjem testiranju prenesli tudi v odprto beto. Blizzard se sicer ni še izjasnil, kateri igralni razredi bodo med beta testiranjem sploh na voljo, vemo pa, da jih bo v polni igri pet: Barbarian, Sorceress, Druid, Rogue in Necromancer.

Več informacij glede bete bomo dobili 28. februarja, saj ima razvijalec za takrat zakoličen obsežno predstavitev v živo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime