Sony za jutri najavil večjo predstavitev iger

Od zadnje obsežne PlayStation predstavitve, ki jim je Sony nataknil ime State of Play, je minilo že čisto predolgo časa. Tako Sony, kot tudi Microsoft sta namreč v zadnjih nekaj mesecih pokazala bore malo glede svojih prihajajočih večjih naslovov, to pa naj bi šlo na račun regulatorjev, saj se vsak od njiju skuša pokazati čim bolj ubogega, kar naj bi bila voda na mlin za sprejetje oziroma zavrnitev nakupa Activisiona iz strani Microsofta.

Sony se je zdaj odločil, da nekaj vendarle mora pokazati, zato je za jutri, 23. februarja, napovedal novo konferenco State of Play. To smo nazadnje dobili septembra lani in na njej je bila prvič najavljena igra Tekken 8, za tole februarsko pa je zaradi zatišja kar nekaj večjih pričakovanj.

Sony sicer že vnaprej poskuša malce pomiriti strasti, saj očitno ne bomo dobili vpogleda v nobenega od njihovih lastnih AAA iger, ampak bo predstavitev usmerjena na igre iz strani drugih založnikov, kjer si bo 15 minut predstavitve odrezala igra Suicide Squad: Kill the Justice League, ki je zaradi nedavno predčasno izpuščenih slik zašla v nekaj PR težav.

Videli bomo tudi peterico povsem novih naslovov za frišni sistem PS VR2, ki prihajajo iz rok partnerjev. Raja ugiba, da naj bi dobili razkritje predelave Half-Life: Alyx, ki še danes velja za najbolj izpopolnjen VR naslov, ki bi v nakup tega VR sistema prepričal marsikoga.

Predstavitev se bo zgodila jutri ob 22.00, zadevo pa bomo lahko spremljali na uradnem YouTube ali Twitch kanalu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime