Tisti nerodni mulec, ki je vpadel na podelitev The Game Awards, zdaj nadleguje streamerje

Letošnjo podelitev igričarskih nagrad The Game Awards je najbolj zaznamoval incident, ki se je zgodil praktično čisto na koncu. Takrat je bila namreč podeljena glavna nagrada za najboljšo igro leta, ki jo je pričakovano dobil Elden Ring, razvijalcu FromSoftwaru pa se je na odru pridružil nek bizaren najstnik, ki se je na mikrofonu zahvalil Billu Clintonu in takrat se je gledalcem kolektivno zazdelo, da so skočili v neko bizarno novo dimenzijo.

Po podelitvi se je izkazalo, da tale najstnik ni bil ravno med povabljenimi in organizator dogodka je zaradi tega vpada tudi poklical policijo. Internet se je seveda brž začel delati norca iz bizarnega incidenta, ki ima za sabo kar nekaj zanimive zgodovine.

Najstniku je ime Matan Even in v svojem življenjepisu ima zapisanih kar nekaj primerov nenapovedanih nastopov na večjih dogodkih, ki so se odvijali v živo. Leta 2019 je denimo na Blizzconu skočil pred pogovorno mizo World of Warcrafta in začel glasno zahtevati svobodo za Hongkong, nakar je ponagajal še NBA-ju in v prenosu v živo pokazal majico, ki se je prav tako zavzemala za pravice Hongkonga.

Matan je dokaj cringe oseba, ki je zdaj začela zasledovati tudi streamerje. Nekaj dni nazaj sta se popularna streamerja KaiCenat in xQc odpravila raziskovati Universal, nakar ju je začel zasledovati nek čudak v črni opravi. Izkazalo se je, da je to bil ravno Matan in streamerja sta mu komajda ubežala, vmes pa je stopil tudi osebni stražar KaiCenata.

Vendar pa nerodnih trenutkov še ni bilo konec. Kasneje se je dvojcu spet približala ena oseba z masko, ki je zaprosila za sliko in ko je Kai privolil, se je pod masko in kapuco spet skrival ravno Matan. Zopet je moral posredovati varnostnik, ki je nadlegovalca odpeljal stran in Matan tako nikoli ni mogel spoznati svojih idolov.

Nadležni najstnik se sicer svojih podvigov ne sramuje, ampak jih ima ponosno zapisane pod svojim Twitter profilom, na Twitchu pa se rad sprehaja po ulicah in snema prenose v živo, ki so povsem brez repa in glave.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime