The Outer Worlds dobiva nadgradnjo, ki pa ne bo brezplačna za lastnike originala

Razvijalec Obsidian Entertainment bo kmalu izdal prenovljeno verzijo svojega dokaj povprečnega RPG-ja The Outer Worlds, ki je nosil veliko dobrih idej, a mu preprosto ni uspelo pripeljati igralno formulo do zadovoljivega zaključka.

Manjša predelava se bo imenovala The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition in je namenjena predvsem trenutni generaciji konzol PlayStation 5 in Xbox Series X, za kateri je bila odklenjena večja ločljivost in višje sličice na sekundo, teh dobrot pa bo deležen tudi PC. Obsidian je prav tako poskrbel za grafično nadgradnjo, ki sicer v napovedniku ni preveč izrazita in je v bistvu videti samo kot da je nekdo čez sliko vrgel rjav filter, kar ne bo všeč vsem, saj je originalna igra znana ravno zavoljo svoje barvitosti.

Razvijalec bo vsemu skupaj dodal teksture višje ločljivosti, prenovljeno umetno inteligenco spremljevalcev in sovražnikov, boljša osvetlitev pa bo na novo predstavila okolico, ki se bo ponašala z dinamičnim vremenom in bo vsebovala veliko več goste flore kot pa prej.

Ponudba bo vključevala tudi oba DLC-ja Murder on Eridanos in Peril on Gorgon, najvišja nova možna stopnja pa bo 99.

Vse te nadgradnje se slišijo kot dober izgovor za ponovno preigravanje, vendar pa bo za njih treba odpreti denarnico. Povsem novi lastniki boste za The Outer Worlds: Spacer’s Choice Edition odšteli polnih 60 €, če pa si že lastite osnovno igro in oba DLC-ja pa boste lahko nadgradnjo opravili za 10 €.

Prenovljena izdaja se bo med nami pojavila že 7. marca, Obsidian Entertainment pa ima te dni polne roke z delom na nadaljevanju, ki je bilo najavljeno dve leti nazaj, od takrat pa o njem nismo slišali ničesar več.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime