Suicide Squad: Kill the Justice League naj bil bil zopet zamaknjen

Igra Suicide Squad: Kill the Justice League izpod razvijalca Rocksteady Studios je prejšnji mesec dobila obsežnejši igralni napovednik, ki pa ni navdušil praktično nikogar. Prikazano bi lahko na kratko opisali z “streljaj v vijoličasto stvar” in člani ekipe Suicide Squad so bili praktično kopija drug drugega in so se tudi igrali skoraj enako.

Založnik Warner Bros. si je s prikazanim naredil več škode kot pa koristi, saj so nekateri, ki so kolebali med prednaročilom in čakanjem z nakupom po recenzijah skočili na slednjo stran, Rocksteady pa je nato še razočaral z napovedjo “Live Service” elementov znotraj igre, tako da boste med igranjem vedno morali biti povezani na splet – pa četudi želite uživati v samo enoigralski vsebini. Da vseh bedarij z mikrotransakcijami in sezonskimi prepustnicami sploh ne omenjamo.

Suicide Squad: Kill the Justice League še vedno drži napovedan izid za 26. maj, a poročilo iz strani Bloomberga pravi, da lahko kmalu pričakujemo uradno napoved zamaknjenega datuma. Novinar Jason Schreier pravi, da razlog za zamik ni slab odziv igralcev nad zadnjim napovednikom, saj naj bi založnik preprosto želel razvijalcu ponuditi dovolj časa za popravljanje vseh hroščev in za delo na optimizacijo. To ima smisel, saj so prikazani problemi iz igralnega napovednika tako globoki, da bi moral Rocksteady popraviti temeljne igralne vidike igre, kar pa bi zahtevalo veliko več kot pa samo nekaj mesecev zamika.

Warner Bros. spremembe izida še ni uradno potrdil, a če se bo to zgodilo, bo to že drugi znatnejši zamik tega naslova, ki naj bi bil v takšni ali drugačni obliki v izdelavi že dolgih 8 let. Sprva bi moral iziti lani, a ga je nato Rocksteady porinil na 26. maj. Bloombergovo poročilo ne vsebuje novega datuma, bi pa se naj ta zgodil enkrat proti koncu leta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime