Nov napovednik za Star Wars Jedi: Survivor usmerjen v zgodbo

V nadaljevanju dobro sprejete igre Star Wars: Fallen Order bi se praviloma že morali zabavati, saj je bil eden od napovedanih datumov izida 17. marec, a je založnik EA lani decembra najavil rahlo zamudo in naslov prestavil za dober mesec in pol. Ekipa je zdaj v zaključni fazi razvoja, kar pomeni veliko testiranja, poliranja in popravljanje hroščev, vmes pa se je počasi začela tudi oglaševalska kampanja.

Po dolgem času se je tako pojavil nov napovednik, ki je usmerjen v zgodbo. Survivor se bo odvijal neposredno po dogodkih originala, naš junak Cal Kestis pa je eden od zadnjih jedijevskih vitezov, ki se na vse pretege poskuša skriti pred Imperijem. Dobra novica je to, da smo v prejšnji avanturi nabrali kar nekaj prijateljev, ki se nam bodo pridružili tudi tokrat in v napovedniku lahko vidimo nekaj toplih trenutkov med raznimi kompanjoni, s katerimi bomo izdatno čvekali med vmesnimi sekvencami. Upamo, da je razvijalec Respawn Entertainment ta del igre malce razširil, saj smo v originalu ravno dobro začeli spoznavati naše spremljevalce, a nato je bilo vsega skupaj konec, kot da je nekdo na silo odrezal dobršen del igre.

Poleg kramljanja se bomo tudi veliko sabljali z žaromeči, okoli skakali čez razne prepade in vsake toliko rešili kakšno platformsko uganko. Med skakanjem okoli bo treba uporabiti tudi kakšno kombinacijo naših spretnosti in če nam to ne bo uspelo, potem bomo velikokrat zgrmeli v prepad. Razvijalec se sicer še ni čisto izjasnil glede težavnosti pri bojevanju in če bo ta ostala slična tisti iz originala. Fallen Order se je namreč ponašal z dokaj naprednim bojem in Soulslike mehanikami, zaradi katerih si moral ob smrti nadaljevati pri zadnji kontrolni točki, vsi sovražniki na poti pa so zopet oživeli. To je nekatere igralce odvrnilo od igranja, drugi pa so Fallen Order vzljubili ravno zaradi te nepopustljive težavnosti. Koliko je Respawn formulo spreminjal in če je nemara vnesel možnost izbiranja težavnosti bomo očitno izvedeli kasneje.

Star Wars Jedi: Survivor izide 28. aprila, originalna igra pa je te dni znižana za kar 90 % in jo na Steamu lahko dobite za pičle 3,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime