God of War Ragnarök vas preko nove posodobitve vabi v ponovno preigravanje

Razvijalec Santa Monica je brez kakšnega predhodnega pompa v svojo igro God of War Ragnarök čez noč uvedel večjo posodobitev, ta pa je s sabo prinesla dolgo pričakovano možnost preigravanja New Game+, a razvijalec je presenetil in zraven dodal še kupček nove vsebine, ki zna novo Kratosovo potovanje skozi zmrznjene vikinške dežele narediti privlačno tudi tistemu, ki je pri kampanji že dosegel platino.

Glavna privlačnost posodobitve je še vedno v prvi vrsti New Game+, ki omogoči ponovno preigravanje z vsem nabranim bogastvom in opremo, ki jo Kratos nabral v prejšnji odpravi. Izjema so posebne puščice Sonic in Hex, ki jih bo treba za Atreusa odkleniti ponovno, a vse drugo ostaja, tako da boste lahko na zgodnjih stopnjah povzročali pravi kaos.

Vendar pa tudi sovražniki ne bodo ostali na isti stopnji. Nekateri šefi bodo postali težji in bodo vsebovali nove trike, če pa se boste v igranje spustili na težavnostih Give Me No Mercy ali Give Me God of War pa bodo šefi in mini šefi nosili Runic oklepe, tako da bodo močno bolj odporni na določene napade.

Razširjena je bila tudi arena znotraj Niflheima in zdaj se lahko v pretepanje valov nasprotnikov podate kot Kratos ali Atreus in si sami izberete pomočnika. V areni vas čakajo tudi novi nasprotniki, tako da je tudi ta del doživel pošteno osvežitev.

Dodanih je bilo tudi nekaj novih oklepov. Tule je denimo tisti kosmati oklep, ki smo ga videli na začetnem zaslonu igre, a ga nato nikoli nismo mogli dobiti. Armor of the Black Bear se bo zdaj znašel v vašem nahrbtniku, takoj ko začnete z igranjem New Game+. Poleg njega smo dobili še Ares in Zeus oklepa, ki se ju spomnimo iz originalne igre, dodan pa je bil tudi poseben Spartan oklep. Ta ne vsebuje nobenih bonusov in ga ne moremo nadgrajevati, namenjen pa je tistim, ki bi iz preigravanja radi potegnili največ izziva. Za te je pripravljena nova funkcija okraskov z imenom “Burdens”, ti pa vam še dodatno otežijo igranje z raznimi minusi kot je denimo zamrzovanje Kratosa vsakič ko ta naredi preval.

Tu je še višja stopnja Kratosa in njegovih sovražnikov, svojo opremo pa boste po novem lahko nadgradili iz stopnje 9 v Plus verzije, ki omogočajo dodatne stopnje priboljškov.

Skratka, posodobitev je res zajetna, brezplačna in je že na voljo. Več o vseh spremembah si lahko preberete na uradnem blogu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime