Sony je končno nehal pošiljati tiste nadležne e-maile za vsako prevzeto igro iz PS Plus

Vsakomesečne igre znotraj naročnine PlayStation Plus so lepa stvar, a imajo eno tečnost, ki je na tem servisu prisotna že leta. Sony je imel namreč navado, da je za vsako prevzeto igro, ki smo jo dobili znotraj naročnine PlayStation Plus Essentials nato uporabniku poslal še e-poštno sporočilo, v katerem so se mu zahvalili za nakup izdelka.

Kasneje, ko se je zgodila temeljita prenova servisa in je naročnina pridobila še stopnji Extra in Premium, so e-poštna sporočila letela tudi na vse tiste igre, ki smo jih želeli samo preizkusiti. Mail so dobil tudi če si igro želel samo predvajati pretočno in če si v enem dnevu preizkusil več takšnih naslovov, potem se ti je e-poštni nabiralnik hitro začel šibiti pod poplavo nepotrebnih sporočil.

Playstation no longer sending “Thank You For Your Purchase” emails after claiming Essentials games?
by u/King_Will_Wedge in PlayStationPlus

Ta e-poštna sporočila niso bila samo tečna, ampak so pri nekaterih sprožila tudi manjši napad panike. To je še posebej veljalo za tiste, ki svoje e-mail predalnike ne pregledujejo vsak dan, ampak samo parkrat tedensko. Tudi sam imam s tem neprijetne izkušnje, saj imam PlayStation Plus registriran na poseben, ločen e-mail naslov in velikokrat se mi je že zgodilo, da sem prevzel mesečne igre, vmes je preteklo nekaj dni, nakar sem pogledal e-mail nabiralnik in v njem našel zahvale za kupljene igre. Seveda sem medtem pozabil, da sem igre prevzel iz mesečnega zakupa naročnine, zato mi je hitro zastal dih, saj je prva asociacija, da ti je nekdo vdrl na račun in na njem kupil cel kup iger.

“Thank you for your purchase!”. Is it normal not to receive the email anymore?
by u/Lollomojo in PlayStationPlus

K sreči se je Sony očitno odrekel te slabe navade. Na Redditu uporabniki poročajo, da pri aprilskem prevzemu naslovov niso dobili nobenega e-mail sporočila, nekateri pa pravijo, da se je ta praksa preselila tudi za prevzete naslove iz naročnine PlayStation Plus Extra. Tudi sami smo zadevo testirali in lahko iz prve roke povemo, da je po prevzemu iger iz aprilske ponudbe nismo dobili nobenega nadležnega sporočila.

Aprilska ponudba je zdaj že na voljo dober teden, sestavljajo pa jo igre Sackboy: A Big Adventure, Meet Your Maker in Tails of Iron.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime