Blizzard napovedal še eno beta testiranje igre Diablo 4 pred njenim izidom

Igra Diablo 4 je bila nedavno poslana v tiskarno ploščkov za konzole, doseženi status razvoja Gold pa pravi, da prestavljanja izida ne bo več in da bo igra zagotovo izšla ob zadnjem napovedanem izidu za junij.

Razvijalec Blizzard je sledil tradiciji svojih prej izdanih iger in je za igralce pripravil predčasno beta testiranje igre, vendar pa se od testne faze še ne bomo povsem poslovili. V včerajšnjem obsežnejšem prenosu v živo so napovedali še eno dodatno beto, ki bo nosila domišljavo ime “Server Slam”, namen te pa je podrobno testiranje vzdržljivosti strežnikov ter predogled nekaterih novih funkcij, ki so bile vpeljane kot odgovor na odzive igralcev iz beta testiranja.

Nova beta bo predstavila predelane temnice, uravnotežene igralne razrede in boljšo optimizacijo, ki bo lastnike grafičnih kartic podjetja Nvidia razveselila z možnostjo DLSS 3. Poleg tega se boste lahko pozabavali z novo vsebino. Sicer bomo igranje še vedno izvajali na mapi Fractured Peaks, a po novem se bomo lahko pri merjenju moči z ogromnim šefom Ashavom prejeli trofejo Cry of Ashava, za ta dosežek pa bo treba doseči tudi maksimalno stopnjo, ki bo v primeru te bete 20.

Igranja se boste morali lotiti povsem od začetka, saj bo ves storjeni napredek iz prejšnje bete pobrisan in tudi ta novi se kasneje ne bo prenesel v polno različico igre, ki bo izšla 6. junija.

Zadnja beta bo odprtega tipa, tako da se bo v igranje lahko spustil vsak, kar je nekako tudi logično, saj Blizzard navsezadnje želi testirati vzdržljivost strežnikov. Datoteke boste lahko prenesli 10. maja od 21.00 dalje, uradni začetek bete pa bo 13. maj ob 18.00, zaključek pa se bo zgodil že naslednji dan, 14. maja ob isti uri.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime