Razkrite bogate nagrade POP-UP turnirja, ki se bo odvil že 28. aprila!

Prijave za naš naslednji turnir POP-UP so se odprle že v začetku tega meseca in zdaj se počasi, a vztrajno približujemo končnemu datumu, ko se bosta tekmovanji iz iger Assetto Corsa Competizione in Beat Saber končno tudi uresničili.

Več informacij glede tekmovanj lahko najdete na sledeči povezavi in po novem tudi na uradni strani Mimovrste, za namene tega članka pa bo dovolj hitra obnova: 28. aprila ob 15.00 se bosta v prostorih trgovine Mimovrste BTC Ljubljana ob istem času odvila dva turnirja. Prvi bo kot naročen za vse tiste, ki se jim po krvi pretaka bencin, saj se boste usedli na dirkalni simulator UVI Racing in se preizkusili v lovljenju najhitrejšega časa znotraj igre Assetto Corsa Competizione, drugi pa je namenjen ljubiteljem VR zabave, saj bo treba razmigati plesne mišice znotraj popularne igre Beat Saber.

A vse to že vemo, zdaj pa je napočil čas, da razkrijemo kaj vse bodo tekmovalci prejeli v zameno za svoj nakup kart, ki omogoča sodelovanje v obeh turnirjih.

PRIJAVA ZA ASSETO CORSA COMPETIZIONE

Lotimo se najprej nagrad za dirkače, ki se bodo preizkusili v dirkačini Assetto Corsa Competizione, za katero so prijave še vedno odprte. Pri dirkanju bodo prvi štirje uvrščeni prejeli naslednje nagrade:

  1. mesto – volan Logitech G923. Če ste kdaj obiskali kakšnega od naših dogodkov, potem ste v rokah že sukali tole zadevo, ki je kvalitetna in ne deluje samo na PC-ju, ampak tudi na konzolah PlayStation 4 in 5.
  2. mesto – miška Logitech G502 X. Vsestranska miška, ki vsebuje ogromno gumbov, kljub temu pa tehta vsega 89 gramov. Mi smo v naši recenziji opisali različico Plus in bili ob uporabi presneto impresionirani. Da bo igranje potekalo brez zatikanja bo drugouvrščeni prejel še ogromno podlogo za miško Logitech G840 XL.
  3. mesto – mehanska tipkovnica Lenovo Legion K500. Ta gaming tipkovnica vsebuje RGB osvetlitev, je polne velikosti in vsebuje Red stikala, ki so z odlično odzivnostjo kot nalašč za prvoosebne streljanke. Da bosta miška in tipkovnica stabilni bo poskrbela pridodana podloga Lenovo Legion XL.
  4. mesto – slušalke Lenovo Legion H500. Tudi četrtouvrščeni bo prejel lepo nagrado v obliki udobnih slušalk Lenovo Legion H500, ki med drugim podpirajo tudi virtualen 7.1 prostorski zvok.

PRIJAVA ZA BEAT SABER

Nato so tule še tekmovalci igre Beat Saber, ki si bodo z uspešnimi plesnimi gibi razdelili periferijo podjetij ASUS in UVI, oboje pa bo v skupni vrednosti 300 €.

Treba je omeniti, da bo čisto vsak udeleženec s kupljeno karto prejel darilni paket v vrednosti 15 €, tako da vsak dobi nazaj več kot pa je vložil v nakup karte.

Vabljeni niste samo tekmovalci, ampak tudi gledalci, ki boste lahko spremljali vrhunske dirkače in plesalce, nakar se boste lahko tudi sami usedli v dirkalni simulator ali pa si na glavo nadeli VR očala. Na dogodku bo prisoten tudi član dirkaške ekipe 32nd Drift Squadron, ki bo imel pred vhodom parkiran svoj okrašen cestni dirkalnik, ki nase vabi poglede, kjerkoli se že pojavi.

Se vidimo 28. aprila ob 15.00 na Mimovrste BTC Ljubljana, ki se nahaja na Šmartinski cesti 152, Ljubljana!

Kot vedno izpeljava turnirja ne bi bila možna brez izdatne podpore partnerjev, ki so topot UVI, Logitech, Lenovo, Samsung in seveda Mimovrste.

Dogodek NightStrike katerega organizira 32nd Drift Squadron.



Vaša reakcija na članek?

Sveže novice

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

🔥Popularne novice

Več