Hollow Knight prejel obsežen mod, ki doda zvočno igranje za vsako žuželko

Hollow Knight velja za enega od najbolj popularnih indie naslovov, ki je v letu 2017 hitro očaral igričarsko publiko, razvijalec Team Cherry pa je brž postal eno najbolj spoštovanih imen znotraj igričarske industrije. Igra je nato pridobila nekaj posodobitev, razvijalec pa je leta 2019 napovedal nadaljevanje Silksong in oboževalci vse od takrat pridno in potrpežljivo čakajo na izid novega dela.

Silksong naj bi po zadnjih informacijah izšel enkrat pred 12. junijem 2023. Ta datum gre na račun tega, da je Microsoft na ta isti dan lani pokazal svojo obsežnejšo konferenco, v njej pokazal napovednik za Silksong, zraven pa še pridodal, da bodo vse pokaze igre izšle v roku enega leta.

Skupnost sicer dvomi, da bomo junija res igrali novo poglavje Hollow Knighta, saj Team Cherry že dolgo ni pokazal ničesar res novega, do izida pa je samo še dober mesec in pol. Vendar pa so privrženci tega naslova vajeni čakanja, vmes pa se radi zamotijo s ponovnim preigravanjem originala, zaradi večjega moda pa so morda za novo preigravanje dobili najboljši izgovor doslej.

Skupina prostovoljcev je namreč poskrbela za zvočno igranje čisto vseh žužkov, ki jih srečate skozi kampanjo. Hallownest Vocalized je projekt za katerega ni poskrbela umetna inteligenca, ampak več kot 100 različnih zvočnih igralcev, ki so k življenju spravili celo zasedbo likov. Zvočno pa niso oživele samo osebe, ampak tudi zapiski znotraj dnevnikov, opisi predmetov, z angleščino pa vas bodo zdaj nagovarjali tudi sovražniki.

Hollow Knight do sedaj ni imel zvočnega govorjenja, saj so vse žuželke samo nekaj momljale in so malce spomnile na simščino, ki jo najdemo znotraj iger The Sims. Mod pa preko govorcev v podzemlje vnese nekaj novega življenja in glede na napovednik so se zvočni igralci odrezali presenetljivo dobro in svoje govoričenje prilagodili na tip karakterja, ki ga vsebuje vsak od prebivalcev Hollownesta.

Mod je seveda brezplačen, za namestitev pa boste najprej potrebovali orodje Scarab Mod Launcer, ki ga najdete tule, nato pa znotraj tega samo poiščete vnos Hallownest Vocalized ter začnete z igranjem.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime