The Flash v svojem 2. napovedniku pokazal dve verziji Batmana

O filmski predelavi superheroja Flasha se v bistvu govori že vse od osemdesetih, a projekt nikakor ni dobil nog, med razvojem pa je režiranje filma zapustilo več pomembnih oseb, dokler se na koncu ni na direktorskem stolčku ustalil Andy Muschietti, ta pa bo k življenju spravil scenarij, ki ga je spisala Christina Hodson, ki je znana po delu na filmu Bubmlebee.

Težave pri razvoju filma je povzročal tudi glavni igralec Ezra Miller, ki je zaradi kontroverznih izjav prišel praktično do točke, da bi bil od filma odpuščen, a Warner Bros. se na koncu za ta korak ni odločil in film je dejansko po desetletjih razvoja končno nared za velike ekrane.

Včeraj nam je DC Studios pripravil svež napovednik, ki pokaže marsikaj zanimivega. Glavni junak The Flash, ki je drugače povsem običajni možakar z imenom Barry Allen, se nekega dne zave, da lahko zaradi svojih moči tudi spreminja preteklost. Vendar pa skok nazaj v čas ne gre po načrtih, zato Barry pristane v alternativni dimenziji, ki pa se je znašla v hudi nevarnosti.

Naš planet namreč želi napasti Zod, ki je bil glavni zlikovec Superman filmov, a žal v tej dimenziji Supermana ni nikjer, da bi ga zaustavil. Barry mora tako na pomoč vpoklicati novo zasedbo superherojev, ki bo prevzela nalogo reševanja zemlje, ta nova ekipa pa skriva kar nekaj presenečenj.

Med temi lahko najdemo kar dva Batmana. Prvi prihaja iz aktualne dimenzije, kar pomeni, da bo za črno ogrinjalo poprijel Ben Affleck, a v alternativni Zemlji se bo iz pokoja dvignil igralec Michael Keaton, ki bo znan predvsem malce starejšim gledalcem. Keaton je namreč vlogo Batmana že odigral leta 1989 in 1992, oba filma pa sta še danes vredna ogleda – ne samo zaradi Keatona, ampak tudi zaradi njegovih dveh glavnih nasprotnikov. Leta 1989 se je v ikonični vlogi Jokerja preizkusil Jack Nicholson, leta 1992 pa v vlogi Penguina Danny DeVito.

the flash

Napovednik pričara veliko ogromnih eksplozij in naprednega CGI-ja, veliko pa je tudi obujanja nostalgije. Keaton bo nadel starinski Batmanov kostum, ki na sprednji strani nosi rumeno-črn logotip, usedel pa se bo tudi v svoj Batmobil in Batplane, ki ohranjata dizajn originalnih filmov.

Napovednik nam predstavi tudi Supergirl, ki bo očitno zamenjava za Supermana, igralka Gal Gadot pa se bo v tem filmu zopet vrnila v vlogo Wonder Woman.

The Flash bo v kina pridrvel 16. junija 2023, ni pa še jasno, če bo ta film vključen v prenovljeno vesolje, ki ga bosta povsem na novo vzpostavila James Gunn in Peter Safran.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime