Zdaj lahko petim prijateljem podarite brezplačno naročnino na Game Pass

Priljubljeni servis Game Pass je že nekaj časa na voljo v Sloveniji in Microsoft nam je za uvod pripravil presneto privlačno ponudbo, ki je prinesla 3 mesece naročnine po ceni enega samega evra. Američani so se zdaj odločili zadevo še popestriti, saj lahko od danes naprej vsak tisti, ki si lasti aktivno naročnino na PC-ju v 14-dnevni brezplačni preskus povabi do 5 prijateljev, ki so morda ta “igričarski Netflix” od vedno želeli preizkusiti, a morda jim je bilo na začetku škoda tistega evra ali pa si nemara ne lastijo kreditne kartice.

Do vabil dostopate preko aplikacije Xbox, ki je za zaganjanje Game Passa na PC-ju že tako nujno potrebna in jo ima vsak lastnik naročnine že zagotovo nameščeno. Na domači strani aplikacije pod zavihkom Game Pass boste na vrhu našli gumb “Give PC Game Pass”, za vabilo prijateljev pa lahko ustvarite posebno povezavo ali pa jih v zabavo povabite preko e-poštnega sporočila.

Na voljo imate 5 vabil, ta številka pa se bo z vsakim januarjem obnovila. Seveda pri zadevi obstajajo določene omejitve, ki jih je vredno omeniti. 14-dnevni brezplačni preskus igralcu ponudi poln katalog iger, ki se nahajajo znotraj knjižnice Game Pass, med temi pa najdemo tudi nedavno izdani Redfall, ki ga je najbolje izkusiti z drugimi prijatelji. Prav tako vam te preskus omogoči dostop do EA-jeve knjižnice EA Play, hkrati pa lahko izrabite bonuse iger League of Legends in Valorant, če na Game Pass povežete lastni Riot račun.

Vabila lahko izkoristijo samo tisti uporabniki, ki nikoli prej niso držali naročnine Game Pass, tisti izbrani prijatelji pa imajo 30 dni, da sprejmejo in aktivirajo vabilo, a s tem seveda ne bodo dobili možnosti svojih lastnih 5 vabil, saj bi se tako ujeli v neizhodno zanko vedno novih vabil.

14-dnevni preskus je na voljo samo za PC inačico Game Passa in ne Ultimate verzijo, ki omogoči igranje iger tudi na Xboxu, a za nas bi bila zadeva tako ali tako neuporabna, saj Game Pass Ultimate pri nas še ni na voljo. Več informacij glede vseh pravil in postopkov aktivacije najdete na uradni strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime