Saints Row danes dobiva svoj prvi DLC in ogromno posodobitev

Zadnje poglavje franšize Saints Row nas je pričakalo lani, igra pa bi morala služiti kot nekakšen nov začetek serije, ki bi se vrnil na bolj realna tla, razvijalec Volition pa bi na ta način igralcem predstavil novo četico junakov, ki so se nato preganjali po novem mestu Santo Ileso.

Žal splavitev igre ni šla po načrtih in nekateri kritiki so igro naravnost raztrgali, medtem ko je nam bila samo povprečna, vsi pa smo se strinjali, da je bilo ob izidu hroščev čisto preveč. Volition je od takrat delal na popravkih, a slaba prodaja naslova je botrovala k temu, da bo razvijalec sčasoma združen z založnikom Gearboxom, še pred tem pa bodo za Saints Row izdali večjo brezplačno posodobitev in trojico DLC-jev.

Volition in Gearbox igro podpirata iz dveh razlogov. Razvijalec bi si namreč rad vsaj malce popravil svoj sloves, razvoj DLC-jev pa je posledica tega, da je bila igra prodana skupaj s sezonsko prepustnico, zaradi česar mora založnik izdati dodatke, saj se je k temu pogodbeno zavezal.

Skratka, danes je napočil čas za vso to obljubljeno vsebino. Prvi DLC bo nosil ime The Heist and The Hazardous in nas bo poslal na pot maščevanja za filmskim zvezdnikom Chrisom Hardyjem, ki je našo posadko Saintsov izdal in jo nato popihal stran.

Ta DLC bo sicer plačljiv, a poleg njega bomo dobili še brezplačno razširitev Sunshine Springs. Ta bo s sabo prinesla povsem nov del mape, ki bo vseboval svoje trgovine in misije, posodobitev pa bo predelala tudi orožja in sam občutek streljanja, ki naj bi zdaj postal močno bolj užiten. Manj bo stradanja za strelivom, sovražnikom pa je bila zmanjšana zaloga zdravja, kar naj bi strelske segmente naredilo bolj dinamične in zanimive.

Tako The Heist and The Hazardous kot tudi Sunshine Springs izideta danes ob 17.00, Volition pa bo še naprej delal na dodatni vsebini. Julija se pričakuje še ena večja brezplačna posodobitev, ta pa bo hkrati prinesla drugi plačljivi DLC Doc Ketchum’s Murder Circus, zadnji dodatek pa še nima imena, a izide enkrat v avgustu. Tisti mesec se bo izteklo tudi eno leto, odkar je igra izšla eksluzivno v trgovini Epic Games in na Steamu so že bili opaženi prvi vnosi te igre v podatkovno zbirko.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime