Tista Powerpuff Girls serija s pravimi igralkami je bila preklicana

Dobro leto nazaj smo poročali o novi seriji, ki bi za vsebino vzela popularno risanko Powerpuff Girls in to predelala v serijo, kjer bi pred kamerami nastopale osebe iz mesa in krvi. Že takrat se nam je to zdela nekam čudna ideja, vendar pa je televizijska mreža CW menila, da imajo v rokah novo uspešnico, ki bi lahko na poceni način pred televizije zvabila starejše gledalce, ki imajo za to risanko kar nekaj nostalgije.

O projektu se je sprva začelo govoriti leta 2020, nakar je CW februarja 2021 naročil pilotno epizodo, v glavne vloge pa postavil igralke Chloe Bennet, Dove Cameron in Yano Perrault. Vse je bilo v bistvu že nared za promocijo polne sezone, a so se nato začele komplikacije.

Testna epizoda gledalcev ni navdušila, zaradi česar se je CW odločil, da jo posname na novo. Prenovljena epizoda in komplikacije med snemanjem očitno niso navdušile igralcev, zato je avgusta igralka Chloe Bennet, ki naj bi igrala herojinjo Blossom, odstopila od projekta.

Televizijska mreža CW se je nato v zadnjih dveh letih zapletla še v finančne težave, zato so začeli sekati projekt levo in desno. Serija Powerpuff Girls je bila ena med prvimi, ki je šla pod giljotino, predstavnik CW-ja pa je preklic serije nato uradno potrdil za spletno stran IGN.

Originalna risanka se je predvajala med letoma 1998 in 2005, velja pa za eno tistih legendarnih animirank, ki so proslavile televizijski kanal Cartoon Network. Medtem ko so bile dekleta v risanki v bistvu še punčke, bi serija z živimi igralkami sledila dekletom, ki so stara nekaj čez 20, v njih pa bi se kuhale zamere do superherojskega poklica, saj so zaradi njega zamudile otroštvo.

CW je v zadnjem času preklical kar nekaj večjih projektov – med njimi se je našla tudi Zorro serija, ki bi jo vodil Robert Rodriguez, v glavni vlogi pa bi tokrat masko nataknila ženska igralka.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime