Ubisoft najavil povsem novega Perzijskega princa

Francoski založnik Ubisoft v sebi še dejansko premore nekaj originalnosti in po letih izdaj iger, ki niso kopirale samo sebe, ampak so se elementi franšiz Assassin’s Creed, Far Cry in Watch Dogs začeli kopirati med sabo, smo včeraj pri njih končno zabeležili nekaj svežine, saj smo dobili prvi napovednik za igro Prince of Persia The Lost Crown.

Gre za povsem svež naslov znotraj te franšize, ki je že dolgo na počitku, Ubisoft pa zdaj želi za njo zopet vzbuditi vsaj nekaj zanimanja. A The Lost Crown ne bo polnopravno nadaljevanje franšize kot so bile to igre The Sands of Time in The Warrior Within, ampak ločen naslov, ki bo v glavno vlogo postavil povsem novega, zabritega junaka, ki pa je enako gibčen kot originalni perzijski princ. Prav tako igranja ne bomo izvajali iz tretjeosebnega pogleda, saj bo tole 2.5 D platformščina, tako da bomo akcijo gledali iz stranskega pogleda, medtem ko bodo vmesne sekvence pričarale 3D dogajanje.

Igranje je videti presneto zabavno. Tekali bomo po stenah, se izogibali rezilom, skakali čez prepade, vmes pa bo treba narediti tudi nekaj pretepanja. Čakajo nas manjši in večji nasprotniki, pri šefih pa bo treba veliko vložiti v ples pravočasnega izmikanja in napadanja.

Igra The Lost Crown je več kot dobrodošlo poglavje franšize Prince of Persia – še posebej zato, ker je predelava prvega dela padla v večje težave in je po treh letih razvoj morala pričeti povsem na novo. Tega odvrtka pa letos še ne bomo igrali, saj je izid trenutno zakoličen za 18. januar 2024.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime