Star Wars Outlaws pokazal več kot 10 minut igranja

Morda najbolj razburljiva igra na kateri trenutno dela Ubisoft je Star Wars Outlaws, ki je bila najavljena včeraj na Microsoftovi konferenci Xbox Games Showcase, danes pa ji je francoski založnik namenil levji delež pozornosti, saj jo je prihranil za sam konec svoje lastne konference Ubisoft Forward.

Dobili smo vpogled v igranje, tako da smo se malce bolj intimno lahko spoznali z glavno junakinjo Kay Vess, ki bo kot najemnica in prebrisana tatica malce spominja na Hana Solota, le da je dekle veliko bolj gibčna in ne čaka, da jo kdo prvi ustreli s svojim blasterjem.

Družbo ji bo vedno delal srčkani mali Nix, za katerega že vidim, da ga bo ščitil na vse možne načine in gorje tistemu, ki bo proti majhnemu bitju nameril orožje ali grdo besedo. Ob strani nam bo stal še robot z imenom ND-5, ki mu očitno ne bo do šal in bo na sebi nosil frajerski plašč, kar je obleka, ki je na droidih ne vidimo pogosto.

Igralni posnetek na pokaže Kay, ki se tihotapi skozi opuščeno imperijsko bazo in vidimo lahko, da bomo nasprotnika lahko odstranili potiho, v nekaterih situacijah pa nam bo lahko pomagal tudi Nix, ki bo zmožen sprožiti razne oddaljene naprave ali pa bo za kratek čas zamotil nasprotnika. Šunjanje se v tem primeru ni obneslo, saj Kay opazijo, nakar se začne divja akcija, sestavljena iz streljanja ter boja od blizu. Naša junakinja na koncu skoči na speederbike, se odpelje do bližnje baze, kjer zaključi nalogo, a še pred tem zavrne ponudbo oficirke Imperija, kar nam na koncu prinese večjo denarno nagrado, a za kazen se za nami zapodi roka pravice, ki nas nato zasleduje celo v vesolje. Imperij se za nami zapodi celo s TIE Fighterji, kar je malce nenavaden odziv za preprosto tatico, ki je zavrnila dajanje podkupnine, a morda ima Kay do takrat že pošten sloves med imerijskimi enotami.

Tudi v vesolju ne bomo nemočni, saj bo naša ladjica, z zaenkrat neznanim imenom, lahko ustrelila nazaj in čeprav vsemirske bitke niso videti tako vznemirljive kot prej pokazana akcija na tleh, Ubisoft vseeno trdi, da bo tudi ta del tvoril velik del naše izkušnje in da bomo lahko med potovanjem med zvezdami lahko tudi raziskovali okoli zapuščene vesoljske postaje.

Star Wars Outlaws je videti spodobno in ustvarjanje odprtega sveta znotraj Vojne zvezd so mokre sanje marsikakšnega privrženca te filmske franšize. Na igranje bo treba še malce počakati, saj je igra napovedana za enkrat v 2024.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime