High on Life najavil dodatek High on Knife

Prvoosebna streljanka High on Life je vsekakor nekaj posebnega, saj je to zadeva, ki je namenjena vsem oboževalcem straniščnega humorja, še bolj specifično pa je usmerjena v množične oboževalce risane serije Rick and Morty. Za razvoj je poskrbel studio Squanch Games in igra je ob izidu naletela na dobre in povprečne ocene, ni pa bila všeč vsem, saj ti za uživanje v tej avanturi mora ustrezati dotični humor, ki je sestavni del igralne formule.

Squanch Games se zdaj pripravlja za izdelavo prvega obsežnejšega dodatka, ta pa bo nosil ime High on Knife. V glavni vlogi bo tokrat nastopal nož Knifey, ki smo ga v originalni kampanji slišali na začetku, nato pa bolj poredko. High on Knife nas bo v tej razširitvi odpeljal na novo štorijalno pot, ki bo dokaj drugačna od originala, saj zadeva že malce spominja na grozljivko, čeprav ne bo vmes pozabila na humor.

Poleg Knifeyja bomo v dodatku gledali novi orožji Harper, ki je bivša vojaška pištola, ki poskuša pozabiti svojo preteklost in BALL, ki izstreljuje majhne kaotične in brbljajoče izstrelke. Tudi Knifey bo dobil pomembno nadgradnjo, nova orožarna pa nam bo prišla izjemno prav, saj nam na poti stoji novi in titanski šef Mux.

Dodatek bo vsekakor drugačen kot pa je bilo sprva načrtovano. Od izida igre so se namreč pojavile grde obtožbe proti Justinu Roilandu, ki je bil letos obtožen nasilja proti anonimni partnerki, zaradi tega pa je bil leta 2020 tudi aretiran. Justin je pravico dosegel na sodišču in marca so bile obtožbe proti njemu opuščene, a škoda v karieri je bila že narejena. Adult Swim ga je med tem časom odpustil od serije Rick and Morty, poslovil pa se je tudi od studia Squanch Games, kar je bil velik udarec za razvoj dodatka, saj je Justin glasovno upodobil cel kup likov in orožij.

High on Knife zaenkrat še nima datuma izida, a ga lahko pričakujemo enkrat jeseni.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime