Prijave za POP-UP Valorant turnir so zdaj odprte!

Po uspešnih izvedenih turnirjih iz iger Assetto Corsa Competizione in Beat Saber se zdaj vračamo z novim tekmovanjem, ki bo spočet v bolj klasičnih e-športnih vodah. Počasi a vztrajno se približuje čas našega Valorant turnirja, ki ga bomo, tako kot poprej, zopet speljali v navezi s trgovino Mimovrste in s ponosom bomo tudi tega uvrstili v našo serijo dogodkov, ki jih druži skupno ime POP-UP.

V bistvu bomo tokrat prvič organizirali turnir v Valorantu, kar nam bo ponudilo zanimiv vpogled v igričarsko slovensko občinstvo in koliko ljubezni ta sploh goji do te dotične igre. Najprej nameravamo speljati online kvalifikacije, ki jih boste lahko igrali iz zavetja svojega ljubega doma, igranje pa bo možno izključno v ekipnem formatu 5v5. Spletne kvalifikacije bodo povsem brezplačne in se bodo odvile 8. julija, prijave na turnir pa so že odprte in jih lahko izvedete preko naslednje povezave.

Osem najboljših ekip iz online turnir se bo nato kvalificiralo na zaključni turnir, ki ga boste nato odigrali v živo in sicer na lokaciji Mimovrste BTC Ljubljana, ki se nahaja na Šmartinski cesti 152. Za udeležbo na tem turnirju bo vsaka od ekip primorana v nakup vstopnice, ki znaša 80 € na ekipo, ta znesek pa bo nato romal v skupni materialni sklad za glavne nagrade, ki bodo v obseg znašale kar 1.500 €. Bodite brez skrbi, teh 80 € boste dobili nazaj v obliki materialnih nagrad, pa četudi na koncu v turnirju zasedete zadnje, 8. mesto, tisti najboljši pa boste domov odnesli bolj konkretne kose zabavne elektronike. Vse te informacije so dostopne tudi na uradni strani dogodka.

Na lokaciji vas bo čakala vsa potrebna oprema za čim bolj natančno in uspešno igranje. Valorant pač zahteva izpopolnjene strojne dele, zato vas bodo znotraj Mimovrste čakali Lenovo PC-ji in Lenovo monitorji, ki podpirajo 240 Hz osveževanje slike. Usedli se boste v udobne stole UVI Chair, periferijo pa prepuščamo vam, saj vemo, da vsak bolj resen igričar prisega na svojo miško, tipkovnico, podlogo in slušalke. Če vam nošnja tega predstavlja oviro, si boste lahko na lokaciji sposodili tudi periferijo UVI Gear.

Pravila tekmovanja si lahko preberete tule, za vsa nadaljnja vprašanja pa je na voljo tudi uradni Discord kanal.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime