Tudi popularna streamerka Amouranth napovedala preskok na platformo Kick

Očitno bosta Twitch in YouTube vsaj za nekaj časa dobila novo resno konkurenco. Platforma Kick, ki je nekaj dni nazaj najavila podpis enormne pogodbe s streamerjem xQc-jem, ki je bila vredna kar 100 milijonov dolarjev, je nato še ponosno najavila, da se bo tja preselila tudi popularna streamerka Kaitlyn “Amouranth” Siragusa.

Uradna najava je najprej prišla iz strani Amouranth, ki je prehod napovedala na svojem Twitter profilu, v kratkem šaljivem videu pa lahko vidimo nekaj res zanič igranja, kazanja dekolteja in prepogibanja pred kamero, tako da ja vidimo čim več riti.

Ni še jasno, kakšno pogodbo je Kick ponudil streamerki in če je ta tako obsežna kot pri xQc-ju. Prav tako zaenkrat ni jasno, ali bo Amouranth morala svoje prenose v živo predvajati ekskluzivno na Kicku ali pa bo imela prosto pot, da skoči kamor hoče, tako kot je to pri prej omenjenem streamerju. Zaenkrat se zdi, da Amouranth ostaja na Twitchu, saj je po najavi partnerstva še vedno stopila pred Twitchevo kamero.

Kaitlyn je na svojem osebnem Twitter profilu zapisala razloge za skok h Kicku. Glavni med njimi je razdelitev dobička, saj pri Kicku kreatorji obdržijo 95 % zaslužka, medtem ko je ta vsota pri Twitchu veliko nižja. Kaitlyn prav tako ni všeč poslovni model Amazona, ki si lasti Twitch, zato ji ni ostalo drugega, kot pa da svoje predvajanje v živo odpelje še kam drugam.

Seveda so tu tudi drugi razlogi. Amouranth je znana po temu, da pred kamero rada pokaže svoje obline in ljudi napeljuje na svoj OnlyFans profil, ki ji predstavlja veliko večji prihodek kot pa snemanje prenosov v živo. Twitch je zaradi kršenja pravil glede golote njen kanal že večkrat izklopil, medtem ko so pravila na Kicku veliko bolj mila in dovoljujejo veliko stvari, zaradi katerih bi na Twitchu hitro šla klečat na koruzo. Dokaz tega so njeni do sedaj spočeti prenosi na Kicku, kjer gledamo v veliko pomanjkljivo oblečenih teles, jozeljnov pa je toliko, da skoraj zapolnijo cel zaslon.

Amouranthih novi kanal na Kicku vsebuje že skoraj 80k naročnikov, kar ni malo, a veliko manj od xQc-ja, ki tam vsebuje že več kot 330k sledilcev.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime