UVI-jeva razprodaja End of School znižala cene širokemu razponu izdelkov

Zadnji dan šole je za nami, zato je čas za počitnice, ki jih boste preživeli bodisi na prostem, morda pa boste ta čas izkoristili za preigravanje iger, ki ste jih prej zaradi šolskih obveznosti zapostavljali. Za namene proslave teh svetih poletnih počitnic je slovensko podjetje UVI pripravilo novo razprodajo, ki je znižala cene širokemu razponu izdelkov, ki skrbijo za našo igričarsko in poslovno zabavo.

UVI seveda zdaj že vsi poznamo, saj je to podjetje redni sodelavec vseh večjih igričarskih prireditev. Tudi naši dogodki so vedno okrašeni z njihovimi stoli, mizami in periferijo in brez vsega tega POP-UP dogodki, kot je prihajajoči turnir iz igre Valorant, preprosto ne bi obstajali.

Zagotovo najbolj znani produkti so tudi tisti njihovi prvi. Govora je o stolih UVI Chair, ki že dolgo skrbijo za zdrave hrbte svojih lastnikov in čeprav so se skozi leta tudi na slovenskih tleh pojavili novi ponudniki, UVI Chair še vedno velja za tisto znamko, ki ji gre zaupati, poleg tega pa ponujajo razumljive cene, ki vam ne bodo povsem izpraznile denarnice.

Zdaj so te cene še bolj ugodne, saj je največji stol Sport XL znižan na vsega 289 €, pridobite pa ga lahko v beli ali pa modri barvi. Za tiste, ki bi si radi privoščili stol srednje velikosti je tule Styler, ki stane 189 €, medtem ko je atraktivni Devil PRO bil znižan na samo 249 €. Potem so tu še manjši stoli, ki so kot naročeni za vse tiste manjše rasti. Rdeči Hero zase zahteva manj kot 100 €, medtem ko je bolj pisarniški Simple znižan na samo 109 €.

Ne smemo pozabiti tudi na periferijo UVI Gear, ki prav tako ponuja nekaj sila zanimivih izdelkov. Miniaturna a hudo kvalitetna tipkovnica Pride Mini PBT stane samo 79 €, miška Lust pa dobrih 50 evrov.

Tu je še ponudba izpod znamke dvižnih miz UVI Desk. Na tem mestu vas čaka novinec Breacher, ki pripelje magijo višinsko nastavljivih miz do tistih, ki so jim takšne mize predrage. Breacher sicer ni elektronsko nastavljiv, a vseeno omogoča nastavitev treh višin, ker pa je to igričarska miza lahko vse skupaj okrasite s priloženim RGB trakom.

Ponudba zaobjema še masažne izdelke UVI Health, ki vam omogočajo nekaj prepotrebnega sproščanja, tega pa ni nikoli dovolj. Osebno doma uporabljam masažer UVI Health Heka, ki si ga lahko namestite na vrat ali hrbet, naprava pa celo vsebuje baterijo, tako da jo lahko uporabite tudi med dolgimi vožnjami z avtom.

Vso znižano ponudbo lahko pregledate na uradni strani, akcijske cene pa bodo veljale do konca junija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime