MrBeast je bil povabljen na vožnjo z nesrečno podmornico Titan, a je vabilo zavrnil

Ena najbolj pomembnih zgodb leta 2023 bo zagotovo tista o podmornici Titan, ki se je izgubila med potopom do Titanika, praktično cel svet pa je en teden z zadržanim dihom čakal na razplet iskalne akcije, ki je na koncu pripeljala do pričakovanega zaključka: podmornica je med potopom implodirala, vsi potniki pa so instantno umrli in vsaj pri temu niso trpeli.

Vse od izginotja so se začele o podmornici pisati zanimive reči, saj očitno podjetje OceanGate, ki je za vsako vstopnico takšnega potopa računalo 250.000 dolarjev, ni preveč dala na varnost potnikov. Vprašljiva je bila že sama struktura podmornice Titan, ki je bila zgrajena iz materiala s pretečenim rokom, ljudje pa so čudno gledali, ko so videli, da se je za pilotiranje uporabljalo leta star in dokaj poceni Logitechov kontroler F710.

Izkazalo se je, da bi znal Titan v svoj smrtni objem potegniti tudi enega najbolj priljubljenih YouTuberjev na Zemlji. Jimmy “MrBeast” Donaldson je namreč pred kratkim objavil na Twitterju sliko pogovora z nekim prijateljem, v tem pa ga ta vabi na nesrečno potovanje podmornice Titan. MrBeast je to vabilo zavrnil in se s tem izognil grozljivi smrti, na Twitterju pa je zraven pripisal, da je kar grozljiva misel na to, kako blizu je bil skoku v podmornico.

Njegova izjava na Twitterju je naletela na mešane odzive, saj so YouTuberja nekateri obtožili, da želi samo izkoristiti tragedijo za lastno promocijo. Poleg tega so nekateri opazili, da je sporočilo obarvano v modro barvo, kar pomeni, da gledamo v sporočilo, ki ga je nekdo poslal in ne prejel. MrBeast je naknadno razložil, da je sliko sporočila zajel prijatelj, ki mu jo je nato poslal in da mu ni stopilo na pamet, da bi sam pobrskal po sporočilih za prejetim sporočilom.

Seveda so nekateri njegovi sledilci iz tega hitro naredili meme in pojavljati so se začela razna šaljiva lažna sporočila: od vabila za udeležbo na originalnem potovanju Titanika, do vabila za obisk stolpnic World Trade Center. Pri slednjem se je eden od slavnih čisto zares za las izognil smrti: Seth MacFarlane, ustvarjalec serije Family Guy in American Dad je imel rezerviran sedež na enem od letal, ki so se zaletela v Dvojčka, a je zaradi pomote potovalne agencije in dejstva, da je imel zaradi popivanja mačka, zamudil usodni let American Airlines Flight 11 za vsega 10 minut.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime