The Walking Dead: Daryl Dixon dobil prvi dražilnik

AMC je začel novo obdobje življenja televizijske serije Živi mrtveci, ki nas je zabavala kar 11 let, svojo finalno epizodo pa je spočela novembra lani. Bodite brez skrbi, saj se vaši najljubši liki ne poslavljajo za vedno – tu moram omeniti, da je moj osebno najljubši lik še vedno Shane iz prvih sezon, ki ga je odigral odlični Jon Bernthal in zanj preprosto nikoli niso našli zamenjave – ampak prehajajo v svoje lastne serije.

V spregi s tem smo že dobili prvi dve epizodi serije The Walking Dead: Dead City, v kateri se v partnerstvu znajdeta lika Maggie Green (Lauren Cohan) in Negan (Jeffrey Dean Morgan) in se podata v raziskovanje Velikega jabolka, AMC pa je zdaj izvrgel tudi prvi dražilnik za serijo The Walking Dead: Daryl Dixon, ki bo v glavno vlogo postavila… No, Daryla.

Tega bo tudi tokrat odigral Norman Reedus, ki ga imamo radi tudi igričarji, saj je svoj glas in stas posodil v igri Death Stranding. Daryla zaradi neznanih razlogov naplavi na obale Francije, tako da nas bo nova serija prvič preselila raziskovati tudi kakšno drugo celino kot pa samo mesta in podeželja Združenih držav Amerike.

No, v vesolju Živih mrtvecev jo tudi Evropejci nismo odnesli nič bolje od Američanov. Apokalipsa je prišla tudi med nas, kar Daryl hitro spozna, ko po zapuščenih ulicah naleti na preperela telesa zombijev, nakar se poda na osamljeno potovanje skozi podeželje Francije. V enem kadru lahko na steni vidimo grafit z besedami “Pouvoir des vivants”, kar bi po naše pomenilo “moč živih”, a na splošno skozi celotni dražilnik ne vidimo prav nobenega drugega živega bitja, kot pa našega glavnega junaka.

The Walking Dead: Daryl Dixon je bil sprva zamišljen kot drugačen projekt, saj bi morali spremljati prijateljstvo Daryla in Carol, a se je nato igralka Melissa McBride odločila, da bi bila selitev v Evropo za potrebe snemanja za njo prenaporna. Igralec Jeffrey Dean Morgan pa je pred kratkim na Twitterju podelil sliko, iz katere lahko sklepamo, da se bo Carol vendarle pojavila v novi seriji, a skoraj zagotovo v zmanjšani vlogi in nemara jo bomo gledali samo v obliki spominov, ki jih bo v epizodah dobil Daryl. Malce hudo naključje bi bilo, da bi se oba lika znašla v istem mestu sredi Evrope in to ob istem času.

The Walking Dead: Daryl Dixon bomo na televizijah gledali enkrat v jeseni. Ni še čisto jasno, kako bo z gledanjem teh izdelkov v Sloveniji, saj sta seriji zaenkrat napovedani samo za pretočni servis AMC+, ki pa pri nas ni na voljo. Podjetje je sicer na konferenci v Dubrovniku napovedalo, da bo AMC+ še letos prispel tudi v vzhodno Evropo, a bolj točnega datuma še nismo dobili.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime