Tule je prvi napovednik za film Five Nights At Freddy’s

Za prihajajočo grozljivko Five Nights At Freddy’s smo sicer že dobili en kratek dražilnik, studio Universal Pictures pa je včeraj izdal prvi daljši napovednik, ki nam malce bolj razloži dogajanje znotraj strašljive restavracije Freddy Fazbear’s Pizza, ki bo tudi tule, tako kot v igrah, glavno mesto dogajanja.

V zadnjem članku glede tega filma sem se spraševal, ali ni nemara Five Nights At Freddy’s franšiza, ki je bila nekdaj slavna, a je imajo zdaj že vsi vrh glave, tako da bi bil v tem primeru ta film obsojen na propad. No, več kot očitno nimam pojma, kaj danes dogaja mladim in kako radi imajo Freddyja nostalgiki, saj je napovednik v manj kot enem dnevu nabral že več kot 6 milijonov ogledov, tako da se upam staviti, da bo tole v blagajne prineslo veliko cvenka, pa če bo film kvaliteten ali pa ne.

Film bo režirala Emma Tammi in zgodba bo sledila štorijalni predlogi iger. Mike Schmidt, ki ga bo tule odigral Josh Hutcherson, se javi na razpis za delovno mesto varnostnika znotraj restavracije Freddy Fazbear’s Pizza. Naloga bi morala biti enostavna, a Mike kmalu dobi obisk iz strani lokalne policistke, ta pa mu razloži, da bi bilo morda dobro med tem delovnim časom imeti oči na pecljih. Opozorilo je bilo na mestu, saj ne traja dolgo da naokoli oživijo ogromne mehanske lutke, ki so bile sicer narejene za odrsko zabavanje gostov, a so jih nato obsedli duhovi umrlih otrok, tako da zdaj njihovo lakoto lahko poteši samo človeško meso.

Napovednik je videti kvaliteten, saj dostavi ravno tisto, kar oboževalci franšize Five Nights At Freddy’s tudi pričakujejo. S tem mislimo na veliko vpitja, “jump scareov” in dobro oblikovanih lutk kot so Freddy Fazbear, Bonnie, Chica in Foxy, vse te pa je k življenju spravilo priznano lutkarsko podjetje Jim Henson’s Creature Shop.

Five Nights at Freddy’s bo izšel ravno pravi čas, da nam bo popestril Noč čarovnic. V kinih ga bomo gledali od 27. oktobra, Američani pa ga bodo na ta isti dan lahko spremljali tudi preko pretočnega servisa Peacock. V Sloveniji zna film sicer malce zamuditi – Cineplexx ga ima na svojem sporedu začrtanega za 2. november.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime