Steamova poletna razprodaja znižala tudi cene Steam Decka

Podjetje Valve se je včeraj odločilo zagnati svojo vsakoletno razprodajo digitalne trgovine Steam in tako je pred nami spet stotine naslovov, ki se po znižanih cenah poskušajo izboriti za našo pozornost. Na seznamu znižanj boste seveda videli nekaj starih znancev, a tu je tudi nekaj novejših naslovov, ki se do sedaj prodajajo po največjih znižanjih doslej.

Sem notri lahko zlahka uvrstimo igro Call of Duty: Modern Warfare II, ki dostavi dobro kampanjo in nekaj večigralskih dobrot, vse to pa zdaj preigrate po -45 % znižani ceni na 38,49 €. Nakar je tule še Red Dead Redemption 2, ki trenutno stane 19,79 € in če držijo trenutne govorice bo tole lep spremljevalec predelavi prve igre, ki naj bi bila kmalu tudi uradno najavljena.

Cyberpunk 2077 je še ena tistih iger, ki je dobila zdaj dovolj popravkov, da se ji splača ponuditi priložnost za igranje – še posebej to velja za ceno 29,99 €. Ena najboljših predelav zadnjih let sliši na ime Dead Space, tej pa je zdaj bila odrezana cena za -30 % in jo lahko pridobite za 41,99 €.

Od novejših iger sta znižani še Jedi: Survivor, ki trenutno stane 52,49 € in EA-jev klon Monster Hunterja, ki sliši na ime Wild Hearts, ta pa je znižana za -40 % na 41,99 €. A to so samo tisti največji naslovi, saj je znižanih cel kup drugih biserov, ki so morda malce starejši, a še vedno hudo zabavni. Zasvojljivi Civilization VI je denimo znižan za kar -90 % na samo 5,99 €, iz te cene pa lahko potegnete stotine ur strateškega igranja, ki ga nato lahko še razširite preko nakupa prav tako znižanih DLC-jev.

Valve se je odločil tudi znižati ceno svoje prenosne naprave Steam Deck, ki je na voljo v treh različicah, vsaki od teh pa je bila posekana cena. Najcenejši model, ki na sebi nosi 64 GB prostora zdaj stane 377,10 €, za 256 GB bo treba odšteti 466,65 €, medtem ko najdražji model, z 512 GB prostora in zaslonom, ki ne blešči po novem stane 543,20 €.

To je samo nekaj izbrancev, polno ponudbo pa najdete na uradni strani. Razprodaja se izteče 13. julija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime