Tole zanimivo igro z gesli lahko igrate kar preko brskalnika

Registracija uporabniškega računa na nekih novih straneh ni več tako naporna kot je bila njega dni, a vseeno marsikakšen uporabnik zavije z očmi, ko mora za kakšno novo funkcijo ustvariti svoj unikaten račun, v spletno okno vtipkati svoj e-mail in nato še ustvariti svoje geslo. Čeprav je to odsvetovano večina ljudi vseeno za več strani uporabi enako kombinacijo poštnega predala in gesla, nekatere bolj napredne strani pa so zdaj to začele onemogočati in vas pri tipkanju gesla opozorijo, da je ta kombinacija že bila podvržena hekerskim napadom ali pa da vaše ime, ki mu sledijo številke 123 ni ravno učinkovita zaščita.

Nekdo je zdaj iz tega žongliranja s črkami in številkami ustvaril samosvojo igro, ki se imenuje preprosto The Password Game. Izum je delo enega samega človečka z imenom Neal Agarwal, namen igre pa je ustvarjati geslo, ki sčasoma postaja čedalje bolj zapleteno, saj to za igro nikoli ni dovolj dobro ali varno.

Stvar se začne dokaj preprosto, saj mora geslo vsebovati zgolj pet znakov, a nato je treba notri dodati številke, posebne znake, nakar morajo vaše številke skupaj sešteti vsoto 25. Stvari od tu naprej postajajo samo še bolj nore, saj bo treba vnesti rešitev igre Wordle, vnesti rimske številke, ki morajo vsebovati skupno vsoto 35 ali pa bo treba v podobi emotikona odraziti trenutno fazo lune. Hec je, da z novimi stopnjami morate ohraniti zahteve prejšnjih. Tako lahko denimo nova stopnja zahteva vnos dodatnih številk, a potem se zna zgoditi, da vsota novih cifer ni več 25.

Zadeva je zabavna in hkrati frustrirajoča, brezplačno pa jo igrate kar preko brskalnika in to preko naslednje povezave. Bodite brez skrbi, za igranje vam ni treba ustvarjati nobenega uporabniškega računa, čeprav vas morda ravno to čaka na koncu tega izjemno dolgega in napornega ugankarskega potovanja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime