Novi napovednik za Armored Core 6 predstavi nekaj zgodbe

Nam bo razvijalec FromSoftware po dolgem času predstavil igro, ki bo igralcem zopet povrnila ljubezen do ogromnih in uničujočih robotov? Kdo ve, a če komu lahko to uspe so to ravno ti japonski mojstri, ki od igre Demon’s Souls dalje niso zabeležili niti enega kritiško slabo sprejetega naslova, zato je igra Armored Core 6 vzbudila zanimanje tudi pri tistih, ki jim je drugače za robote vseeno.

Armored Core 6 je že dobil en igralni napovednik, založnik Bandai Namco pa je včeraj izdal novega, ki se osredotoči samo na zgodbo. Zgoraj si lahko ogledate dobre tri minute vmesnih sekvenc in bodite brez skrbi, če vam štorija ne bo preveč jasna. Serija Armored Core je namreč večkrat na novo zagnala svojo zgodovino, tako da vam verjetno za uživanje v šestem delu ne bo treba poznati dogodkov iz preteklih poglavij.

Dovolj je vedeti že to, da je v svetu Armored Cora narava praktično izginila in tudi ljudje so bolj redke pojave in služijo v bistvu samo še kot piloti robotov. Planete so prevzele ogromne korporacije, ki se borijo za tiste zadnje preostale surovine, to pa počenjajo s titanskimi topovi in roboti, ki imajo na sebi toliko orožarne, da bližnjo okolico lahko v hipu spremenijo v apokalipso.

V napovedniku lahko vidimo, da so ljudje oziroma najemniki označeni samo še s številkami in zdi se, da skorajda ne obstajajo več v fizični obliki, ampak v pločevinaste robote preselijo samo svoje misli in pilotske sposobnosti. Napovednik na koncu namigne, da bomo prevzeli vlogo pilota 621.

Armored Core 6 Fires of Rubicon bomo prvič lahko zagnali 25. avgusta, na voljo pa bo za PC ter konzole prejšnje ter trenutne generacije.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime