High on Life DLC pokazal dobrih 9 minut igranja

Igra High on Life velja za najbolj preigrano vsebino, ki jo ponuja Microsoftov servis Game Pass in je tudi ena od redkih ekskluziv, ki je bila zavezana konzolam Xbox in PC-ju, na PlayStationu pa je ni bilo moč igrati. No, slednje se je na koncu spremenilo, saj je razvijalec Squanch Games igro pred kratkim, in to praktično čez noč, predelal tudi za konzoli PlayStation 4 in 5, isti dan pa je preko IGN-a spočel večji igralni video prvega, in najbrž tudi edinega, DLC-ja ki v dolžino meri skoraj 10 minut.

Dodatek se imenuje High on Knife in se bo osredotočil na orožje Knifey, ki smo ga sicer srečali v originalni kampanji, a je bil ta tam, za razliko od vseh ostalih klepetavih orožij, po uvodni predstavitvi nenavadno tiho. Razvijalec je namreč čvekanje želel prepustiti Justinu Roilandu, ki ga poznamo po seriji Rick and Morty, ta pa je v izvirni kampanji glasovno upodobil cel kup različnih likov. Justin se je nato zapletel v legalne težave, ki jih je sicer na sodišču premagal, a zdi se, da so mu zaradi teh neprilik vsi obrnili hrbet, zato ga tudi v DLC-ju ne bomo poslušali, njegov izostanek pa bodo nadomestili drugi glasovni igralci.

Igralni posnetek pokaže kar nekaj akcije. Knifey nam bo služil za brutalne usmrtitve, ki spominjajo na nekaj, kar bi videli v kakšni DOOM igri, pridružila pa se nam bodo tudi nekatera druga orožja. Med njimi je zanimiva pokalica B.A.L.L., ki izstreli neke kroglice, te pa se v slogu Marjance hitro začno odbijati med različnimi nasprotniki. Štorija pravi, da bomo tokrat obiskali tuj planet, kjer bomo skušali ustaviti preprodajanje neke tuje droge, za katero je glavna sestavina človeško meso. To nam seveda ne bo preveč všeč, kar bo s sabo potegnilo veliko streljanja nezemeljskih kreatur, za hitrejše premikanje pa bomo uporabili neko napravo, ki je bodisi raketni nahrbtnik ali pa neke hudo naoljene kotalke.

Kljub konkretnemu igralnemu napovedniku High on Knife še vedno nima zakoličenega datuma izida, ga pa lahko pričakujemo enkrat jeseni.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime