Assassin’s Creed Mirage bo v dolžino meril samo dobrih 20 ur

Od novega poglavja franšize Assassin’s Creed nas ločita samo še dva dobra meseca, a če ste morda upali na novo polno poglavje, ki vam bo za preigravanje vzelo stotine ur, potem znate biti razočarani. Založnik Ubisoft je že dolgo nazaj napovedal, da bo Assassin’s Creed Mirage manjši naslov, ki se bo trudil vrniti h koreninam serije. To s sabo prinaša tudi bolj fokusirano igralno izkušnjo, tako bo tudi mapa manjša in naj bi bila primerljiva s Parizom iz igre Unity.

Vendar pa vse do sedaj nismo vedeli, koliko manjšo izkušnjo za nas pripravlja Ubisoft. Navsezadnje so zaradi pritožb glede glomaznosti zadnjih Assassin’s Creedov za Valhallo obljubljali, da bo ta manjša od prejšnjih delov Origins in Odyssey, a je zadeva bila na koncu še večja. Vendar pa bo Mirage očitno držal obljube, saj je vodilni producent Fabian Solomon v intervjuju navrgel, da bo igra za en skozihod zahtevala samo dobrih 20 ur.

V intervjuju s francoskim YouTuberjem Julienom Chièzejem je Fabian navrgel, da so igralci v internem testiranju konec doživeli med 20 in 23 urami. Vendar pa to ne pomeni, da so se striktno držali samo glavne zgodbe in zavrgli vse stranske opravke, saj je Fabian k temu dodal, da so tisti, ki so postorili vse kar igra ponuja, konec ugledali pri nekje 30 urah.

Takšne igralne ure bi pri prejšnji trojici Assassin’s Creedov igralca pripeljale do nekje četrtine glavne zgodbe, tako da bo Mirage očitno res presneto manjši naslov in zanimivo bo videti odziv igralcev, ki založnika že dalj časa pozivajo, naj malce zmanjša obsežnost Assassin’s Creedov, saj se objektivi kmalu začno ponavljati, igralci pa nato obupajo nad igranjem.

Assassin’s Creed Mirage izide 12. oktobra – na PC-ju ga bomo lahko igrali samo preko trgovin Ubisoft Connect in Epic Games, medtem ko Steam verzija zaenkrat še ni bila napovedana.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime