Atomic Heart dobil svoj prvi DLC

Se spomnite igre Atomic Heart? Pionirski projekt ruskega razvijalca Mundfish je dostavil dokaj unikatno izkušnjo, ki je v marsikakšnem pogledu spominjala na BioShock, le da smo spremljali sovjetsko obarvano znanstveno fantastiko, z dokaj zmedeno zgodbo in malce bizarno implementiranim na pol odprtim svetom. Kljub tem težavam je bila igra dovolj kvalitetna, da si je zaslužila preigravanje, a na splošno se zdi, da so na njo kmalu po izidu vsi pozabili.

Zato niti ni preveč čudno, da spletni novinarji niso preveč zgovorni glede prvega DLC-ja, ki ga je Atomic Heart prejel včeraj. Imenuje se Annihilation Instinct, gre pa za novo mini zgodbo v kateri bomo zopet nadzorovali vojaka Sergeyja “P-3” Nechayeva, ta pa se bo znova spustil v Facility 3826, le da bo tokrat obiskal nov del Mendeleev Complex, kjer ga čakajo novi izzivi.

Na tokratnem potovanju bomo srečali profesorja Lebedeva, ki bo poskušal zaustaviti ponorelo umetno inteligenco, ki jo poznamo pod imenom NORA. Se spomnite tistih hladilnikov, ki so vam omogočali nadgrajevanje opreme, a je bil ženski glas tako pohoten, da ti je postalo kar malce nerodno? No, to je NORA in DLC Annihilation Instinct nam bo poskušal bolje predstaviti njeno stran zgodbe in pojasniti razlog za njeno nenavadno obnašanje.

V igralnem napovedniku lahko vidimo nove nasprotnike, okolico in gromozanskega šefa, pozabavali pa se bomo lahko z novimi orožji kot so Secateur in Klusha, na pomoč pa nam bo prišla tudi nova veščina, ki bo znala upočasniti čas. Do DLC-ja ne boste dostopali med igranjem izvirne kampanje, ampak ga je treba izbrati kot novo zgodbo pod opcijo “New Game”.

Annihilation Instinct je del sezonske prepustnice, kupite pa ga lahko tudi ločeno. Na Steamu dodatek zase zahteva 9,99 €, medtem ko je osnovna igra trenutno znižana na 39,59 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime