Nek Slovenec je na MrBeastovi olimpijadi zasedel 2. mesto

Popularni YouTuber Dimmy Donaldson, med brati znan bolj po vzdevku MrBeast, je organiziral že toliko raznoraznih unikatnih tekmovanj in dogodkov, da ob najavi posebne olimpijade, kjer glavna nagrada predstavlja 250 tisočakov sploh več ne izpade kot nekaj posebej vrednega omembe. Tip je namreč redno prirejal tekmovanja vredna milijon dolarjev: leta 2019 je denimo priredil preprost turnir, kjer so sodelujoči morali držati roke na kupu denarja in kdor je vztrajal do zadnjega je domov odnesel milijon zelencev, vsi pa se spomnimo njegove verne kopije tekmovanja iz serije Squid Game.

Vendar pa je recesija prišla tudi v YouTube vode in zato je bila tokratna nagrada vredna 250k, za kar bi v Sloveniji dobil kakšno hišo v tretji fazi gradnje, a seveda daleč izven prestolnice. Tekmovanje je vsebovalo enega predstavnika iz vseh držav po svetu, ti pa so morali skozi različne izzive, kot je denimo tek na progi, balanciranje na brvi, mečevanje in streljanje z lokom.

Skozi vse te panoge so tekmovalci izpadali en za drugim, dokler niso prišli do zadnje faze streljanja na gol. Presenetljivo so hitro izpadli predstavniki večjih držav, ki navadno na pravih olimpijskih igrah poberejo največ kolajn in v finale so se prebile manjše države, med katerimi se je znašla tudi Slovenija. Naš junak je celo prišel do strela za glavno nagrado in sicer za polnih 250k, a na žalost je bil predstavnik Libije bolje organiziran in je ubranil strel, nakar je sam iz bele točke zabil takšen gol, da me čudi, da se Libija na lestvici FIFE nahaja šele na 127. mestu.

#MrBeast #Slovenia
by u/NotSeriousCalmDown in Slovenia

No, naš predstavnik je na koncu ni odnesel praznih rok, saj je MrBeast vsakemu tekmovalcu poklonil 2.000 $, a ni še znano, ali so prvi trije domov odnesli kaj več. To zna biti kmalu razkriti na Redditu, saj je slovenski tekmovalec na r/slovenia za to soboto, 26. avgusta, najavil temo Ask Me Anything, tako da ga boste dodobra lahko izprašali o vseh podrobnostih tekmovanja in kako se je vanj sploh lahko prijavil. Sicer naš predstavnik že 15 let živi v ZDA, zaradi tega na kameri tudi nima nekega naglasa, tipček pa namerava plodno izkoristiti svojih 15 minut slave, zaradi česar je zagnal tudi svojo lastno spletno stran MrSlovenia.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime