Obupan oboževalec prekinil pogovorno oddajo in zahteval informacije o igri GTA 6

Težko je biti pristaš določenih igričarskih franšiz, saj se razvojni čas med posameznimi poglavji počasi veča in nekatere igre, kljub svoji popularnosti, za svoje naslednje poglavje potrebujejo več kot 10 let čakanja. Takšne potrpežljivosti nima vsak in obupani oboževalci v preganjanju za novimi informacijami znajo vsake toliko narediti kakšne ekstremne poteze.

Spomnimo se, ko sta leta 2011 dva obupana navdušenca obiskala travnik podjetja Valve in preko kartonastih transparentov zahtevala novice glede igre Half-Life: Episode Three. Takrat smo namreč še vedno pričakovali, da bo Valve izdelal vsaj še tretjo epizodo, če ne kar polnega nadaljevanja, a seveda smo te dni že vsi obupali nad takšnimi pričakovanji. Oboževalca je takrat pred zgradbo obiskal sam Gabe Newell in jima poklonil nekaj pijače, pico ter ponudil obisk pisarn, udeležila pa sta se celo testiranja igre Dota 2. A žal je bil protest neuspešen, saj Gabe glede tretje epizode ni želel povedati ničesar.

En obupan oboževalec pa je pred kratkim spočel malce bolj radikalno potezo, saj je prekinil snemanje nemške pogovorne oddaje Doppelpass in pred kamerami zahteval informacije glede igre GTA 6. Žal je tip zahteval informacije glede igre iz ljudi, ki verjetno sploh ne vedo kaj GTA je, saj se Doppelpass ukvarja z analiziranjem nogometne lige Bundesliga, zato so nenačrtovanega gosta le zmedeno gledali. Nekdo ga je zaradi nekega razloga celo polil z vodo, nakar je bil pospremljen iz odra.

Če se vam zdi celotna situacija nekam že znana, potem vas spomin ne vara. Ta isti možakar je namreč en takšen vpad na snemanje že spočel in sicer ko je leta 2021 prekinil snemanje oddaje in tudi tam je od voditeljev zahteval informacije glede GTA 6, je pa takrat voditelj za stvari poskrbel bolj elegantno in šaljivcu odvrnil, da še vedno ni preigral petega dela, voditeljica pa je celo vedela, da je GTA videoigra.

No, temu oboževalcu bo kmalu zmanjkalo časa za takšne vpade na snemanja, saj se dejansko približujemo čedalje bližje k izidu igre GTA 6. V zadnjem finančnem klicu je namreč založnik Take-Two najavil velik dvig dobička v fiskalnem letu 2025, ki poteka med aprilom 2024 in marcem 2025. To skoraj zagotovo pomeni, da bo v tem času izšel GTA 6 in če je ta izid načrtovan za september ali oktober 2024, potem lahko uradno najavo pričakujemo že kako leto prej, kar se zna zgoditi že oktobra letos.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime