God of War Ragnarok naj bi dobil večji DLC

Če ste preigrali igro God of War Ragnarok povsem do konca, potem veste, da je zgodba Kratosa in njegovega sina Atreusa bolj ali manj zaključena. Ragnarok je bila take sorte igra, da si ob koncu res nisem želel kakšne dodatne vsebine, saj je že osnovna kampanja ponudila res veliko vsebine, ki se je mestoma zdela že malce preveč razvlečena, zato sem ob koncu dobil podoben občutek kot ob končanju igre Assassin’s Creed Odyssey: “Tole je bilo dobro, a hvala Bogu, da je zadeve konec”.

S to tezo se je po izidu strinjal tudi režiser Eric Williams, ki je v intervjuju povedal, da so v Ragnarok vložili vso ustvarjeno vsebino, zato studio Santa Monica ne razmišlja o kakšnih DLC-jih oziroma dodatkih, ampak se želi preseliti na naslednjo igro, ki naj bi bila povsem drugačna. Na njej dela režiser Cory Barlog, ki je leta 2018 ustvaril prvi God of War, novi naslov pa naj bi skočil v znanstveno-fantastične vode.

Znani leaker The Snitch pa je včeraj najavil, da so se vmes očitno načrti razvijalca Santa Monica spremenili in da naj bi se vendarle začelo delo na DLC-ju oziroma razširitvi, ki jo bo prejel God of War Ragnarok. The Snitch pravi, da naj bi bil skrivnosten dodatek razvit do nekje 60 % in ne bo izšel še letos, zaenkrat pa ni prepričan ali bo to samo DLC ali pa nemara samostojno razširitev kot je bil denimo Spider-Man: Miles Morales.

The Snitch je sicer dobro znani leaker, ki je imel v zgodovini kar nekaj pravilnih napovedi, a govorice pravijo, da je vmes prodal svoj Twitter račun nekemu španskemu streamerju, tako da njegove besede niso več tako zanesljive. No, ta “novi” Snitch trdi, da je njegov vir zanesljiv, saj je ta isti, ki je razkril slike iz igre Rise of the Ronin in zraven napovedal za to igro še datum izida, te informacije pa naj bi bile legitimne.

Dodatek morda res nima smisla za tako z vsebino polni naslov, vendar pa je čisto možno, da je od izida igre tudi sam Sony malce spremenil strategijo. Zadnja konferenca State of Play je napovedala bolj malo ekskluziv in od večjih naslovov je zaenkrat uradno napovedan samo Spider-Man 2, medtem ko so ostali studii, ki si jih lasti Sony, čudno tiho. Očitno vse tiste večje igre potrebujejo dodaten čas za razvoj in se je Sony odločil zapolniti luknjo z dodatkom, ki se bo samo zaradi svojega imena zagotovo dobro prodal, s tem pa se bo morda naredila tudi naveza na prihajajočo televizijsko serijo na kateri naj bi delal Amazon.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime