Prijave za POP-UP Fortnite turnir zdaj odprte!

Sredi naslednjega meseca se bo odvil naš že tretji turnir, ki ga delamo v navezi s trgovino Mimovrste, ki bo tokrat za tekmovanje zopet predstavil novo igro. Na premieri POP-UP-a smo kurili gume v igri Assetto Corsa Competizione ter se ritmično gibali znotraj Beat Saberja, nakar smo na drugem turnirju gledali v mojstrsko prvoosebno streljanje privržencev Valoranta.

Zdaj je prišel na vrsto Fortnite, ki je že dolgo nazaj presegel meje žanra battle royale streljanja in postal nekakšna kulturna ikona, ki je velik del promocije novih iger, filmov in sezon raznih serij. Zaradi tega in njegovih različnih igralnih načinov se v njem zabavajo stari in mladi, ki zaradi možnosti deljenja strežnikov preko različnih platform, kot so Android telefoni, konzole in PC-ji tekmujejo med sabo in se s pomočjo hitro priučljive formule brezskrbno zabavajo.

Čeprav je Fortnite enostaven za igranje, je vseeno zahteven za mojstrovanje in ravno ti igralci vedno iščejo nove turnirje z bogatimi nagradami. Takšnega bomo zdaj ustvarili tudi mi in sicer sredi septembra, ko se bodo odvile kvalifikacije, v teh pa boste lahko tekmovali kar iz svojega doma. Prijave so zdaj že odprte zato pohitite in si rezervirajte svoje mesto med tekmovalci.

Gre za turnir iz igralnega načina Fornite Duos, tako da boste za sodelovanje potrebovali še enega prijatelja, lahko pa si poiščete kakšnega partnerja na našem uradnem Discord kanalu, kjer si boste lahko v sobi #fortnite-duos izmenjavali vprašanja in odgovore ter morda spoznali koga, ki ga boste lahko povabili na sodelovano igranje turnirja. Kvalifikacijski del se bo odvil v načinu Duos Battle Royal Custom Games in za igranje bo obvezna uporaba Discorda, saj nam bo pri izvedbi pomagal Yunite bot, točkovanje pa bo enako kot na uradnih Fortnite tekmovanjih Fortnite Champion Series oziroma FNCS.

PRIJAVA NA TURNIR

Pravila glede tekmovanja si lahko preberete na sledeči povezavi, udeležba spletnega dela kvalifikacij, ki se bodo odvile 17. septembra ob 14.00, pa je povsem brezplačna.

Po kvalifikacijah bomo objavili rezultate, nakar se bo 20 najboljših ekip prebilo v naslednji krog, ta pa se bo 23. septembra ob 11.00 odvil na fizični lokaciji Mimovrste BTC Ljubljana, kjer so se odvili že vsi prejšnji “offline” zaključki. Tako kot prej bo sodelovanje na tem fizičnem dogodku plačljivo in bo znašalo 30 €, tako da bo vsak od udeležencev dvojic moral prispevati 15 €. Prijavnina nam zagotovi, da se ekipe nato res pojavijo na turnirju, denarci pa bodo romali v denarni sklad, ki bo znašal 1.500 € v obliki fizičnih nagrad, čisto vsak od tekmovalcev pa bo domov odnesel vrečico priboljškov, ki bo vsebovala vrednost prijavnine.

Na lokaciji vas bo čakala vsa potrebna oprema, tako da vam ne bo treba s sabo vlačiti PC-ja ali kakšnega titanskega monitorja. Igranje boste izvajali na Lenovo Legion računalnikih in Lenovo monitorjih, ki se bodo osveževali pri 240 Hz. Za periferijo v obliki mišk, tipkovnic in slušalk se priporoča, da poskrbite sami in pač igrate na tistem na čemur ste navajeni, vas bo pa tam čakala tudi periferija podjetja UVI, tako da res nihče ne bo ostal prikrajšan.

Tako, zgoraj so naštete vse tiste najbolj pomembne informacije, za dodatna vprašanja pa vam je vedno na voljo Discord. Oddajte prijavo ter se spravite v trening, med tem časom pa si lahko ogledate ponudbo novega partnerja dogodka Western Digital, ki ta hip na Mimovrste ponuja diske z lepimi popusti. Seznam partnerjev naših dogodkov je vsakič daljši in kdo ve, koga bomo dopisali na našem finalnem dogodku za Counter-Strike 2.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime