Nintendo in Sony za danes načrtujeta svoji konferenci, pridružil pa se jima bo še razvijalec CD Projekt RED

Danes bo izjemno pester dan za vse ljubitelje videoiger. Čakajo nas namreč kar tri večje konference, ki jih bomo lahko v živo spremljali udobno nameščeni na domače kavče, k sreči pa so se nas založniki in razvijalci vsaj toliko usmilili, da se predstavitve med sabo ne bodo prekrivale, tako da si bomo lahko ogledali vse!

Najprej bo na oder stopil Nintendo, ki ima za danes ob 16.00 napovedano predstavitev Nintendo Direct. Ta se bo osredotočila na tiste največje igre, ki so trenutno pri izdelavi znotraj Nintenda, čeprav kakšnih večjih presenečenj ni za pričakovati. Japonci največ upov vlagajo v platformščino Super Mario Bros. Wonder, ki je po vseh napovednikih do sedaj videti izjemno zabavno, zelo verjetno pa bomo ugledali nove informacije glede iger Wario Ware Move It!, Detective Pikachu Returns in Super Mario RPG. Zagotovo bomo ugledali nove DLC proge za Mario Kart 8, saj je to igra, ki kljub svoji starosti še vedno krasi vrh prodajnih lestvic, morda pa slišimo tudi kaj o dodatkih za Pokémon Scarlet and Violet.

Nintendo zna pogledati tudi malce bolj v prihodnost, saj nam za naslednje leto pripravljajo predelavo igre Luigi’s Mansion Dark Moon, morda pa se končno tudi zjasnijo glede igre Metroid Prime 4, ki je bila napovedana že dolgo nazaj, a o njej nismo slišali ali videli še ničesar konkretnega.

Konferenca bo trajala nekje 40 minut in jo lahko v živo spremljate preko zgornjega YouTube okenca.

Ob 17.00 nas bo nato pozdravil razvijalec CD Projekt RED, ki trenutno za igro Cyberpunk 2077 polira eden in edini dodatek Phantom Liberty. Predstavitev bo osredotočena na razširitev, hkrati pa se bo razvijalec dotaknil posodobitve 2.0, ki bo prenovila originalno kampanjo in bo brezplačna za vse igralce.

CDPR bo povedal nekaj o novih radijskih postajah, pred kamere pa bo stopil tudi igralec Idris Elba, ki bo podelil nekaj informacij o skrivnostnem agentu Solomonu Reedu, ki bo ena od glavnih oseb razširitve Phantom Liberty. Prenos v živo boste lahko spremljali preko uradnega YouTube in Twitch kanala, dodatek in posodobitev 2.0 pa izideta že 26. septembra.

Čisto ob zaključku dneva pa nas bo pozdravil še Sony in sicer preko konference State of Play, ta pa se bo odvila ob 23.00. Sony je na svojem uradnem blogu zapisal, da se bo tokratna predstavitev osredotočila na manjše indie naslove in igre iz strani zunanjih založnikov, nekaj besed pa bodo namenili tudi igram za očala PS VR2, na katera se zdi, da je pozabil že ves svet. K temu je Sony še dodal, da kakšnih presenečenj ni za pričakovati, saj bodo predstavljene samo že napovedane igre, čeprav bi bil to idealen trenutek za napoved predelave Horizon Forbidden West za PC, ki naj bi bila že blizu izida.

Prenos v živo boste lahko spremljali preko zgornjega YouTube okna, na voljo pa bo tudi preko Twitcha in, začuda, tudi preko TikToka.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime