Fortnite POP-UP turnir uspešno zaključen

Po turnirjih iz iger Assetto Corsa, Beat Saber in Valorant je prišel na vrsto še Fortnite in kot pričakovano je ta s sabo prinesel mlajše igralce. Prijav je bilo zaradi tega veliko, saj se je v kvalifikacije podalo več kot sto igralcev, a samo tisti najboljši so dobili pravico do zabavanja na fizični lokaciji, ki se je tudi tokrat umestila v trgovino Mimovrste BTC v Ljubljani.

fortnite

In ta turnir je bil izjemno zabaven. Igralci so nastopali v dvojicah, na sporedu pa je bilo kar veliko obračunov, tako da so prvi tekmovalci udarili že ob 11.00 dopoldne, finale pa se je odvil šele proti večeru. Medtem so igralci bodrili drug druge, prišlo pa je tudi nekaj gledalcev, ki so bučno navijali za svoje favorite ali znance. Na splošno je znotraj prostorov Mimovrste prevladovala prijateljska atmosfera, kar je nam na koncu koncev tudi najbolj pomembno.

Razpored tekmovanja si lahko ogledate na zgornji sliki oziroma na sledeči povezavi, spodaj oziroma tukaj pa lahko vidite tudi razpored najboljših:

fortnite

Najboljši so domov odnesli periferijo podjetij UVI in SteelSeries, a prav nihče ni šel domov praznih rok, saj so tudi tisti na dnu lestvice domov odnesli vrečko, ki je vsebovala nekaj presenečenj, vsebina teh vrečkic pa je odtehtala vplačano prijavnino za turnir.

A pustimo nagrade vsaj za nekaj časa ob strani, saj je ta turnir pokazal nekaj drugega. Zdi se mi, da so se v zadnjih letih takšna tekmovanja sprevrgla v nekaj, kar je v ospredje porivalo samo še kakšen izkupiček bo nekdo na koncu pobral ter s kakšnim vplivnežem se bo lahko slikal. S tem pa so igre, zaradi katerih smo sploh organizirali ta turnir in je navsezadnje tudi razlog, da smo se zbrali pod eno streho, nekako padle v ozadje in so bile samo še neka obstranska dejavnost, ki je bila tam bolj kot ne po sili razmer, saj je bila pozornost preusmerjena na druge stvari.

fortnite

Zato smo prav veselo gledali, da je ta turnir pokazal drugo sliko. Igralci so se zbrali skupaj samo zaradi Fornita in veselo gledali v PC-je, ki so jim omogočali skupno zabavo, ki dandanes ni več tako pogosta kot včasih. Ob gledanju nasmejanih obrazov tekmovalcev smo dobili nostalgične spomine na tiste LAN dogodke, ki smo se jih sami udeleževali, kjer so bile nagrade tam bolj za izgovor, influencerji pa takrat sploh niso obstajali. Vendar pa smo se še vedno prešerno zabavali, saj nam je bilo v veliko veselje gledati obraz nasprotnika, ki ga s svojimi mojstrskimi potezami spravimo pod rušo, nakar smo v živo razpredali o pretekli preigrani rundi igre, zraven pa se nažirali s hitro hrano ter goltali hektolitre Coca-Cole, nakar smo se z zamaščenimi prsti lotili nove igre.

fortnite

Kot vedno bi se tudi tokrat radi zahvalili partnerjem, brez katerih izvedba takšnega turnirja ne bi bila možna. Na prvem mestu sta tudi trgovini UVI in Mimovrste, potem so tu še Legion, SteelSeries, Western Digital in ASUS. Najbolj pomembni pa ste seveda igralci, ki ste glavne zvezde teh dogodkov in tako bo tudi ostalo. Naš naslednji dogodek je že v polnem teku, saj se bomo še enkrat vrgli v svet dirkalne igre Assetto Corsa, ki nas bo tokrat odpeljala na pravo dirkališče – prijave so že odprte.

Slike iz dogodka si lahko ogledate na našem HOPsi Facebook profilu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime