Netflix najavil animirano serijo Tomb Raider: The Legend of Lara Croft

Gibčna raziskovalka/arheologinja/bojevnica Lara Croft se zopet vrača v filmski svet. V bistvu bo po novem skočila na naše televizijske zaslone in to v podobi animirane serije, ki jo bomo gledali samo preko pretočnega servisa Netlix.

Tako smo včeraj dobili prvi dražilnik za serijo Tomb Raider: The Legend of Lara Croft, ki jo izdeluje studio Powerhouse Animation, ta isti pa je pri Netflixu že poskrbel za še eno serijo z igričarskimi koreninami – Castlevanio.

Dražilnik sicer ni preveč zgovoren, saj pokaže samo utrujeno Laro, ki izstreli puščico, vmes pa se pokaže nekaj kadrov iz njene preteklosti. Če vam vse skupaj deluje že nekaj znano potem vas spomin ne vara, saj bo pri produkciji sodeloval tudi razvijalec iger Crystal Dynamics, ta pa je Tomb Raiderja ponovno zagnal leta 2013 in skupaj spravil trilogijo iger Tomb Raider, ki so kazali zgodovino tega lika, še preden se je prelevil v bojevnico, ki je vihtela dve pištoli in z njimi pokosila celo tiranozavra.

Štorijalno bo serija umeščena po dogodkih iz Crystal Dynamicsove zadnje Tomb Raider igre Shadow of the Tomb Raider, kar pomeni, da bomo zopet gledali Laro, ki se podi po divjini in poskuša preživeti preko nabiranja surovin, ki jih nato izrabi za zasilne obliže in puščice. Ob tem bo seveda ves čas globoko dihala, iz česar smo se delali norca že pri preigravanju trilogije in tudi ta kratki dražilnik vsebuje nekaj sopenja.

Laro bo tokrat uglasila igralka Haley Atwell, ki jo poznamo predvsem po njeni vlogi Agent Cartner iz Marvelovih celovečercev. Za pisanje scenarija in režijo bo poskrbela Tasha Huo, ki je nadzorovala dokaj slabo sprejeto serijo The Witcher: Blood Origin.

Datum izida premiere je postavljen v 2024, a bodite brez skrbi, saj bomo lahko že prej podoživeli Larine avanture in to v bolj akcijski obliki. Pripravlja se namreč predelava prvih treh iger iz Tomb Raider franšize, ki bodo izšle v paketu Tomb Raider I-III Remastered Starring Lara Croft, te pa bomo na sodobnih konzolah in PC-ju igrali 14. februarja 2024.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime