Call of Duty Modern Warfare 3 pokazal vzdušni večigralski napovednik

Bliža se tisti čas leta, ko bomo v svoje roke dobili frišen Call of Duty. Za letos se pričakuje zaključek trilogije Modern Warfare, kar pomeni, da bomo gledali napeto enoigralsko kampanjo, ki nas bo letos namesto streljanja civilistov na letališču raje posedla na letalo, ki ga bo treba ugrabiti, nakar bo situacijo moral razrešiti vedno prisotni Captain Price in njegova ekipa.

Tudi večigralstvo bo zabavno in bo letos lepo zabrenkalo po notah nostalgije. Modern Warfare 3 bo namreč vseboval predelane mape iz igre Modern Warfare 2, a ne tiste lanskoletne ampak verzije iz 2009, ki je vsebovala nekaj res legendarnih aren. Predelanih bo kar 16 map tako da se bomo lahko znova streljali po arenah Afghan, Derail, Estate, Favela, Karachi, Highrise, Invasion, Quarry, Rundown, Rust, Scrapyard, Skidrow, Sub Base, Terminal, Underpass in Wasteland.

Čas izida končne verzije se naglo približuje, zato je založnik Activision za nas pripravil nov napovednik, ta pa je namenjen ekskluzivno večigralstvu. Ni kaj, če zna Activision kaj delati so to vzdušni videi, ki ti vzbudijo zanimanje, pa čeprav si si za letos sveto zaprisegel, da se novega CoD-a na noben način ne misliš dotakniti. Frišni napovednik vsebuje veliko streljanja, eksplozij, vožnje z oklepniki in frčanja z nadležnimi droni, vse skupaj pa spremlja vzdušna glasbena spremljava Eminema in njegovega komada ‘Till I Collapse.

Activision namerava bolj podrobno predstavitev večigralstva, ki bo letos vsebovalo tudi Zombie način, zraven pa bomo dobili še vpogled v novo mapo za Warzone 2.0 in v ločen naslov Warzone Mobile. predstaviti 5. oktobra, le dan za tem pa se bo zgodila beta, ki pa bo na voljo samo za konzoli PlayStation 4 in 5 in to samo tistim, ki so igro prednaročili. Temu bo sledila še ena odprta beta za PC ter Xbox One in Xbox Series X, vsi ti igralci pa se bodo lahko med testiranjem zabavali in streljali na istih strežnikih.

Call of Duty Modern Warfare 3 ima poln izid načrtovan za 10. november. Prednaročniki boste dobili zgodnji dostop do kampanje – to bo moč preigrati že od 3. novembra dalje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime