Hitman: Blood Money dobiva nadgradnjo in predelavo za telefone ter Nintendo Switch

Medtem, ko so novejši igralci avanture Agenta 47 izkusili samo preko sodobne trilogije Hitman iger, ki so se nedavno združile pod oznako World of Assassination, se starejši igralci z radostjo spomnimo starejših naslovov, ki smo jih igrali skoraj 20 let nazaj.

Hitman: Blood Money je izšel daljnega leta 2006 in pri mnogih še vedno velja za najboljši naslov znotraj te franšize in s to tezo se tudi sam strinjam. Novejša trilogija Hitman iger se igra čisto v redu, vendar pa osebno nisem privrženec ogromnih peskovnikov, ki se vrtijo bolj okoli tega, na kakšen raznovrsten način boš tokrat odstranil tarčo, zato moraš stopnje ponoviti večkrat.

Blood Money pa je bil malce bolj linearen. Stopnje so bile manjše in so ponujale manj dostopov, a zaradi tega je izkušnja postala bolj intimna in realistična. Igra zaradi tega ni potrebovala nekih pomagalnikov, tako da si se moral zanesti na svoje čute, odstranjevanje stražarjev pa je bilo veliko bolj tvegano početje, saj te ni na vsakem koraku čakala omara ali pa priročno postavljen zamrzovalnik.

Prištejte k temu še brutalne usmrtitve, zanimivo zastavljene tarče, neverjeten konec in vzdušno glasbeno spremljavo Jesperja Kyda in ni težko uvideti, zakaj je Blood Money še danes tako cenjen naslov.

In zdaj ga bo imela priložnost izkusiti tudi povsem nova generacija igralcev, saj je razvijalec Feral Interactive najavil predelavo Hitman: Blood Money – Reprisal, ki bo skočila na konzolo Nintendo Switch, tej pa se bodo pridružili še iOS in Android telefoni.

Feral igre ne bo samo prenesel na nove sisteme, ampak bo originalu dodal še nekaj modernega pridiha. Po novem bomo znotraj igre lahko omogočili mini mapo, dodan pa bo tudi način Instinct, ki preko posebnega pogleda na stopnji obarva vse sovražnike in civiliste, hkrati pa lažje razločimo tiste predmete, ki jih lahko izrabimo v naš prid.

Napovednik sicer pokaže en kader, kjer vidimo nekaj streljanja, v njem pa so sličice na sekundo videti obupne. A Feral Interactive velja za izkušen studio, zato dvomimo, da bo tudi končna verzija trpela zaradi slabe optimizacije.

Kdaj bo ta izšla še ni znano, saj vemo samo to, da bo Hitman: Blood Money – Reprisal izšel enkrat v jeseni.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime