3D Realms pokazal predelavo igre Kingpin, ki je praktično identična originalu

Igro Kingpin: Life of Crime je leta 1999 spočel studio Xatrix Entertainment, ki se je kasneje preimenoval v Gray Matter Studios, ta pa je bil kasneje združen z razvijalcem Treyarch. Kingpin se v zgodovino ni zapisal zaradi kakšnih res revolucionarnih idej, a je vseeno izstopal iz poplave prvoosebnih streljank, ki so tisti čas lezle iz vsake špranje.

Kingpin je namreč vseboval ogromno preklinjanja, ki ga v igrah takrat in v bistvu tudi od takrat naprej v igričarski industriji preprosto nismo bili vajeni. Kletvice so se vrstile na vsakem našem koraku, tako da je sčasoma stvar že postala nekam komična in to je v bistvu tudi vse, kar se od tega naslova spomnim, ko sem davno nazaj ga celo enkrat vzel pod roke.

Razvijalec 3D Realms se je odločil, da si Kingpin zasluži še eno priložnost in leta 2020 je bila najavljena predelava Kingpin: Reloaded, ki je v prvih primerjavah dejansko izpadla kot neka konkretna nadgradnja. Nato razvijalec 3 leta o igri ni povedal ničesar, nakar so nedavno izdali nov napovednik, ki je zopet prikazal nekaj primerjave z originalom, zraven pa smo dobili še datum izida.

Problem je, da razlik med starejšo in novejšo verzijo praktično ni. Res se mi zdi, da je nekdo naredil napako in je naložil posnetke iz iste, Reloaded verzije igre, nakar je ta dva primerjal med sabo. To je edina pojasnitev dejstva, da v primerjavi ne vidim nobene razlike v grafiki oziroma osvetlitvi scen, prav tako se ne spomnim, da bi original kdaj vseboval ogromne svetle znake za dolar, ki tu izpadejo naravnost bizarno.

Kaj točno je ves ta čas delal 3D Realms bomo izvedeli 5. decembra, ko igra izide za PC in konzole trenutne ter prejšnje generacije.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime