Manj kot mesec po izidu The Crew Motorfest že niža svojo ceno

Ko je založnik Ubisoft najavil že tretji del dirkaške serije The Crew so igralci po svetu skoraj kolektivno skomignili z rameni in to pospremili z besedo: “ok”. Že originalni The Crew namreč ni bil neka legendarna igra in igralci so enako skomignili, ko je založnik najavil drugi del, saj so to pač naslovi, ki so v redu in bi jih lahko označili tudi za zgolj povprečne.

Nam je bil sicer Motorfest všeč in čeprav se je morda že malce preveč spogledoval s serijo Forza Horizon in jo v nekaterih delih celo kopiral, je bil občutek nadzora štirikolesnikov dober, proge zanimive, končno pa smo se zopet lahko preizkusili v “drag” dirkanju, ki smo ga nazadnje izkusili v igrah Need for Speed: Underground 2.

The Crew Motorfest je izšel 11. septembra in zdaj, ko še ni pretekel en mesec od njegovega rojstva, Ubisoft že niža njegovo ceno. Ubisoftove igre sicer redno doživijo znižanja, a v primeru Motorfesta je tole že malce ekstremno. Tako hitro nižanje cen ni nikoli dober znak, saj zna pomeniti, da je bila začetna prodaja pod pričakovanj, zaradi česar založnik zniža zahtevano ceno in tako poskuša vsaj malce nadomestiti finančno luknjo in to v času, ko je igra še sveža na prodajnih policah.

Trenutno je v veljavi samo popust za PC in sicer preko Ubisoftovega lastnega zaganjalnika. Standardna verzija igre je bila znižana iz 69,99 € na 55,99 €, Gold Edition pa iz 99,99 € na 84,99 €. Tu je še Ultimate inačica igre, ki zdaj stane 101,99 €, a bolj pametna je naložba v servis Ubisoft+, ki mesečno stane 14,99 €, v sebi vsebuje praktično vse Ubisoftove igre, v primeru Motorfesta pa boste prejeli Ultimate verzijo igre.

Podobni popusti prihajajo tudi na druge platforme, a ob različnih časih. Znotraj Ubisoftove trgovine bodo znižanja veljavna do 24. oktobra, medtem ko bodo na konzolah PS4 in PS5 popusti veljali med 11. in 18. oktobrom, med 13. in 16. oktobrom pa pridejo še na konzoli Xbox One in Xbox Series X. Med 14. in 21. oktobrom bodo cene posekane še znotraj Epic Games trgovine.

Skladno z vsemi popusti je trenutno na voljo tudi časovno omejena edicija igre, ki bo na voljo do 20. oktobra, v njej pa lahko igralci preživijo do 5 ur igranja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime