Predelava Metal Gear Solid Delta: Snake Eater pokazala prvi napovednik

Prvi del prenovljene zbirke iger Metal Gear Solid je zdaj že zunaj in stvari niso bile ravno narejene z odliko. Založnik Konami v Metal Gear Solid: Master Collection: Vol. 1 ni vložil preveč financ, zato gledamo v bistvu samo v prenos iger, ki jih zdaj lahko legalno kupimo na PC-ju in novejših konzolah in to v praktično originalni obliki.

Veliko bolj pričakovana je predelava igre Metal Gear Solid 3: Snake Eater, ki je navkljub svoji zaporedni številki v bistvu prvi del te serije, saj nas zgodba vrže postavi dobrih 30 let pred tistimi dogodki, ki jih izkusimo v prvi igri, v vlogi Naked Snaka pa smo se proti sovražniku preganjali znotraj sovjetskega pragozda.

Predelava bo nosila uradno ime Metal Gear Solid Delta in morda se je Konami najprej lotil celostne predelave tega dela zaradi tega, ker nato namerava na ta način obnoviti tudi vsa sledeče kronološko nanizana poglavja.

Delta je maja dobila kratki dražilnik, zdaj pa nam je bil podan malce bolj obširen vpogled v njeno prenovo in stvar je vsekakor videti bolje od originala, ki se sicer dobro igra tudi danes. Kratki igralni izsečki pokažejo glavnega junaka, ki se zelo rad plazi po blatu, to pa nato iz njega realistično kaplja. Morda že malce pretirano, saj je na trenutke videti, kot da bi bil tip narejen iz čokolade in se sprehaja pod vročim soncem.

Potem je tu nekaj prikaza okolice, ki bo očitno izjemno detajlna, saj bo predelava spočeta znotraj pogona Unreal Engine 5. Vendar pa manjka tisti resnični prikaz igranja, saj ne vidimo kakšnega streljanja ali pa skrivanja trupel, prav nobenemu vojaku pa se nad glavo ne izriše klicaj, kar zna pomeniti, da se bo Delta znebila tega rahlo komičnega pridiha ob igranju in bo zadeva bolj resna kakor prej.

Žal še vedno nismo dobili niti letnice izida, a imamo občutek, da bo tale zadeva definitivno izšla enkrat v 2024.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime